Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Június 23. 09:08, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Álrendőrök, autófeltörések, Dumtsa Forgatag, Concerto – Heti hírek

Álrendőrök, autófeltörések, Dumtsa Forgatag, Concerto – Heti hírek

Álrendőrök loptak Szentendrén... Megszaporodtak az autófeltörések... Társasházi korszerűsítés - Concerto Program... Mozdulj Korzó! – folytatódik a Dumtsa Forgatag... Anyagi segítség tanulóknak... Hírösszefoglaló

Álrendőrök loptak Szentendrén - újabb trükkös módszer
Rendőrnek kiadva magukat csaptak be egy nyugdíjas asszonyt, akitől loptak is a trükkösök a minap Szentendrén. Az eset kapcsán külön felhívást tett közzé a rendőrség.

Megszaporodtak az autófeltörések Szentendre környékén
Elszaporodtak a gépkocsi feltörések a közelmúltban a szentendrei rendőrség illetékességi területén. A kocsiban hagyott táska, pénztárca, mobiltelefon, vagy más elektronikai eszköz, kedvelt célpontja az elkövetőknek.

Társasházi korszerűsítésekkel folytatódik a Concerto Program
Hamarosan elkezdődnek a Conterto-program újabb korszerűsítési munkálatai, melyek során Szentendrén a Hamvas Béla utca 2-10. épülete újul meg. A város a későbbiekre a projekt újabb kiterjesztését tervezi.

Mozdulj Korzó! – folytatódik a Dumtsa Forgatag
A Nyári napforduló ünnepe - Múzeumok és galériák éjszakája elnevezéssel zajlott le a Dumtsa Forgatag aktuális hétvégi programjai, melyet követően az egészség és a mozgás kerül a középpontba.

Anyagi segítség tanulóknak– pályázat Szentendre Jövőjéért Ösztöndíjra
Ismét várja a város kiemelkedően tehetséges fiataljait a „Talentum” Szentendre Jövőjéért Ösztöndíj, mely anyagi támogatással segíti a szentendrei tanulókat.

http://www.infoszentendre.hu/hirek_lista/column:helyi/ Anyagi segítség tanulóknak– pályázat Szentendre Jövőjéért Ösztöndíjra

Fotókon a leányfalui lopott festmények – Várják a tulajdonosokat!
Közzétette a szentendrei rendőrség azoknak a lopott festményeknek a fotóit, melyeket egy szentendrei és egy budapesti férfi tulajdonított el Leányfalun illetve a térségben. Az egyenruhások a tulajdonosokat keresik!

Tinédzser kiscsajok bunyóztak Szentendrén - vádemelés
Tizenéves lányok verekedtek össze még télen Szentendrén, de olyannyira, hogy az ügyből garázdaság lett. Sőt a rendőrségi nyomozás eredményét követően a négy fiatal lány bíróság elé is állhat.

Mesterlövészek célkeresztjében Szentendrén- VIDEÓ
Ismét Magyarország volt a házigazdája a június 14−16. között megrendezett XIII. Rendőri és Katonai Mesterlövész Világkupának. A Magyar Honvédséget idén a szentendrei, szolnoki és debreceni alakulatok képviselték.

Finomságok, egyedi gasztroélmények és főzős gyerektáborok Szentendrén
Finomságok, kurzusok, egyedi gasztroélmények és különleges főzős gyerektáborok, mindezeket kínálja júniusban az Ínyencház Főzőiskola Szentendrén. Finom ételek, tanulás, szórakozás, hobbi egyszerre!

Még több helyi hír az InfoSzentendre.hu-n!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben