Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. December 22. 09:21, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Balesetek, nívódíj, támogatás, hepatitis – Heti hírek

Balesetek, nívódíj, támogatás, hepatitis – Heti hírek

Két baleset is történt a 11-es úton. Ismét végzetes gázolás történt a szentendrei HÉV vonalon. Nívódíjat kapott a mobilgát. Hepatitis A fertőzést mutattak ki egy pilisszentlászlói kislánynál. Hírösszefoglaló…

Balesetek hétvégéje a 11-esen – gyerek is megsérült
Két balesete is történt múlt pénteken a 11-es úton Budakalásznál. Előbb két autó, majd azt követően öt kocsi ütközött össze a Szentendre felé vezető szakaszon. Információk szerint egy gyermek is megsérült.

Nívódíjat kapott a mobilgát
Építőipari Nívódíjat kapott a szentendrei mobilgát a közelmúltban. Az elismerést Török Balázs, Szentendre városfejlesztési alpolgármestere vette át az Építési Vállalkozók Országos Szövetségének ünnepségén Budapesten.

Hepatitis A fertőzést mutattak ki egy pilisszentlászlói kislánynál
Hepatitis A vírussal fertőződött meg egy negyedik osztályos tanuló a pilisszentlászlói Kékvölgy Waldorf Iskolában - tájékoztatta az MTI-t Budapest Főváros Kormányhivatalának sajtófőnöke csütörtökön.

Álmodja meg Szentendre első közösségi kertjét
Pályázatot hirdetett „Közösségi Kert Szentendrén” címmel a szentendrei önkormányzat és a Városi Kertek Egyesület. A kiírás célja a kert alapkoncepciójának, főbb elemeinek koncepció szintű megtervezése.

Térfigyelő kamerára és múzeumi adósságrendezésre nyert 250 milliós támogatást Szentendre
Több mint 250 millió forintos támogatást nyert el Szentendre, melyet a Ferenczy Múzeum korábbi adósságára és működtetésére, emellett térfigyelő kamerarendszer fejlesztésére fordít a város.

Térfigyelő kamerára és múzeumi adósságrendezésre nyert 250 milliós támogatást Szentendre

Leitatták és kifosztották – további sértetteket keres a szentendrei rendőrség
Leitattak, majd kifosztottak egy szentendrei férfit, egy másik sértettől pedig majd 6 millió forintot csaltak ki – a két gyanúsítottat elfogták a szentendrei rendőrök, akik további sértettek jelentkezését is várják.

Ismét végzetes gázolás történt a szentendrei HÉV vonalon
Gázolt a HÉV szerda reggel a szentendrei vonalon, a baleset Budakalász és Békásmegyer között történt - közölte a BKK fődiszpécsere. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy 30 év körüli nő vesztette életét.

Színházi premierek tavasszal is Szentendrén
Musical, vígjáték, színjáték premierekkel várja a színházkedvelő közönséget jövőre is az Ivancsics Ilona és Színtársai társulat Szentendrén. Már kaphatóak a Tavaszi Bérletek.

Karácsonyi ajándék és óévbúcsúztatás a V-8-cal
Rendkívüli karácsonyi kedvezményt biztosít 10 alkalmas bérletei árából a V-8, mely egy fergeteges szilveszteri bulira is hívja a szórakozni vágyókat. Az akció mellett a legbulisabb zenék és wellness élmények várnak ránk!

Még több InfoSzentendre.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt