Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Július 14. 08:53, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Bankautomatás tolvajok, bezáró posta, kitüntetések – Heti hírek

Bankautomatás tolvajok, bezáró posta, kitüntetések – Heti hírek

Ideiglenesen bezár a Fő téri posta, Bankautomatás tolvajok a Dunakanyarban - újabb gyanúsítottak, Kiket tüntessen ki Szentendre, Megszépült és újra nyitva a V-8 napozóterasza. Hírösszefoglaló!

Ideiglenesen bezár a Fő téri posta
Átmenetileg bezár július 28-tól várhatóan augusztus 11-ig Szentendrén a Fő téri posta, köszönhetően annak, hogy elkezdődik a Fő tér 15 és 16 szám alatti ingatlanok felújítása.

Bankautomatás tolvajok a Dunakanyarban - újabb gyanúsítottak - FOTÓK
Újabb biztonsági kamera által rögzített fotókat tett közzé a rendőrség, azokról a gyanúsítottakról, akik feltehetően több bankautomatát is leragasztva szerezték még más pénzét a Dunakanyarban.

Kiket tüntessen ki Szentendre - javaslatokat vár az önkormányzat
A város szolgálatáért díj, közművelődési díj, közegészségügyi díj, testnevelési és sportdíj, tisztes iparos díj, közbiztonságért díj, Szentendre 1956 emlékérem, a város szervezete elismerés, mindezekre jelölhetünk.

Megszépült és újra nyitva a V-8 napozóterasza!
Egy év szünet után (a kútfúrás miatt munkaterületté vált) ismét működik a V-8 Uszodában a napozóterasz. Sőt! Nemcsak működik, hanem megszépült, kibővült, tartalmasabb lett.

Megszépült és újra nyitva a V-8 napozóterasza!

Kilencedik bajnoki cím után irány a BL Szentendréről
Miután megnyerte a döntőt még májusban a Szentendrei Korfball Klub csapata, a játékosok már készülhetnek is a következő szezon Bajnokok Ligája összecsapásaira.

Koncertsorozat Szentendrén – még New Yorkból is jönnek fellépni
Komolyzenei koncertsorozat várja majd az érdeklődőket július 17-től július 23-ig Szentendrén a Vujicsics Tihamér Zeneiskolában valamint a Városházán. Programajánló!

Idén is lesz Pilis Tekerő és Szentendrei Nagy Sportágválasztó
Idén már hatodik alkalommal várja a Pilisi Tekerő kerékpáros kalandtúra az érdeklődőket, valamin hozzákapcsolódóan már másodszor a Szentendrei Nagy Sportágválasztó. Szeptember igazán sportos lesz a térségben.

Összefogás a Szentendrei Árvácska Egyesületért! – Segítsünk!
Összefogást és segítséget kér a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületnek és Állatmenhelynek a zalaegerszegi Bogáncs Menhely. Egy hívással segíthetünk!

Játsszon nyereményekért! Receptverseny az Ínyencházzal Szentendrén és fotójáték a V-8 Uszoda és Szabadidőközponttal!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése