Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Július 29. 09:29, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Bankkártya-tolvaj, országos bajnoki cím, színésznő, aki imádja a Szentendrei-szigetet

Bankkártya-tolvaj, országos bajnoki cím, színésznő, aki imádja a Szentendrei-szigetet

Bankkártya-tolvajt keres s szentendrei rendőrség, országos bajnoki címet szerzett a szentendrei versenyző, országos tudásközpont lett a Skanzen, a Barátok Közt színésznője odavan a Szentendrei-szigetért. Hírösszefoglaló!

Bankkártyákat lopott Szentendrén, majd pénzt vett fel – keresi a rendőrség FOTÓ
Készpénzt vett fel lopott bankkártyákról, ezért eljárást folytat lopás és más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Szentendrei arany az atlétikai ob-n
Országos bajnoki címet szerzett a Maximum KSE-Szentendre színeiben Seres András diszkoszvető a hétvégén fővárosban lezajlott atlétikai országos bajnokságon.

Országos tudásközpont lett a Skanzen – kulturális fejlesztések országszerte
Több mint 100 milliárd forintot fordított a kulturális örökség megőrzésére eddig a kormány. Az összegből 1,5 milliárd forintból fejlesztett a szentendrei Skanzen is, amely országos tudásközponttá vált.

Barátok közt színésznője a Szentendrei-szigetről /fotó:baratok.hu

A Barátok Közt színésznője odavan a Szentendrei-szigetért
Egyáltalán nem kell a világ végére utazni ahhoz, hogy csodálatos tájat lássunk, elég, ha kilátogatunk a Szentendrei-szigetre és Szigetmonostorra, állítja a Barátok Közt fiatal színésznője.

Testek művészi szemmel Szentendrén- VIDEÓ
Még szeptemberig látható a Testobjektív című kiállítás a MűvészetMalomban, ahol tizenöt művész alkotásain keresztül láthatjuk kortárs művészi szemmel a test merész, kendőzetlen ábrázolásait. VIDEÓ

Hőség? Féláron hűsölhetünk a V-8-ban!
Várhatóan a hét közepéig, a hőségriadó idején félárú kedvezménnyel hűsölhetünk a V-8 uszodában és wellness részlegén.

Kezdődik az őrült tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés!
Kezdődik a parlagfű-szezon, megindul a parlagfű virágzás és az allergén pollenszórás, ami időjárástól függően eltarthat akár október végéig is. Készüljünk fel rá és irtsuk ki az irritáló növényt. Parlagfűért bírság jár!

Legjobb nyári pillanatok fotójáték az InfoSzentendre.hu-n

Még pár napig tart játékunk – láthatók a szavazatok!
Még néhány napig lehet szavazni a legjobb nyári pillanatot kereső fotójátékunk résztvevőire. Az érkezett képek közt akad rendkívül szép, látványos és humoros.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 10. 12:06, péntek | Belföld

A KSH szerint olcsóbbak lettek az üzemanyagok itthon, a szomszédos országok áranál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 626, míg a régiós országokban 616 forint volt.

2024. Május 10. 12:05, péntek | Életmód

Együttműködési megállapodást kötött a Gondosóra program és a gyógyszerészkamara

A tájékoztatás és koordináció, később pedig a 65 évesnél idősebbek gördülékenyebb gyógyszerhez jutása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Kormányzati Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. és a Magyar Gyógyszerészi

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.