Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 25. 08:31, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Csatornázás, besurranók, háztűz, adventi programok – heti hírek

Csatornázás, besurranók, háztűz, adventi programok – heti hírek

Kezdődik az Adventtől Vízkeresztig Szentendrén programsorozat… indulhat Szentendre térségének legfontosabb környezetvédelmi és lakossági projektje… Besurranók a térségben… Háztűz… Zöld Skanzen… Hírösszefoglaló!

Adventtől Vízkeresztig Szentendrén - PROGRAMOK
Adventi vásár, ünnepi programok és kiállítások várják idén is a szentendreieket és az idelátogatókat a díszbe öltöző belvárosban Szentendrén. November 30-tól január 5-éig ezúttal is Adventtől Vízkeresztig Szentendrén.

Aláírták: indulhat Szentendre térségének legfontosabb környezetvédelmi és lakossági projektje
Mintegy 4 milliárd forintos projekt keretében bővül a szentendrei szennyvíz-agglomerációhoz tartozó települések csatornahálózata, múlt szerdán írta alá a szerződést a Dunakanyari Csatornázási Társulás Pócsmegyeren.

Besurranó veszély Szentendrén és a környéken – kettőt elfogtak a rendőrök
Két besurranót elfogott a rendőrség a közelmúltban, akik a környéket járva igyekeztek lopni Szentendrén, Budakalászon és Tahitótfalun. A szentendrei kapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy mindig zárjuk otthonunkat.

Szentendre is rulettezne - újra kaszinó a városban?
Összesen már 11 település: Szentendre, Győr, Debrecen, Szombathely, Pécs, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Hévíz, Gyula és Balatonfüred szeretne kaszinó nyitni.

Szentendrei hírösszefoglaló - Heti hírek Szentendre

Négy órán át oltották a szentendrei tűzoltók - Leégett egy ház tetőszerkezete
Kigyulladt egy családi ház pénteken Pilisszántón; az épület tetőszerkezete teljesen megsemmisült, senki sem sérült meg – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Megnyílt az Alkotó vagy Múzsa kiállítás – FOTÓK
Megnyílt csütörtökön az Alkotó vagy Múzsa című kiállítás a MűvészetMalomban, ahol öt szentendrei kötődésű női alkotó munkáit tekintheti meg a közönség.

Zöld lett a Skanzen
Zöld lett a Skanzen, de természetesen nem az épületek és a látnivalók, csupán Öko programsorozattal várja november 9 és december 15 között a közönséget Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum.

Szekeret adományozott a Skanzennak az RTL Klub műsorvezetője
Nagymamája közel 70 éves szekerét adományozta a szentendrei Skanzennak Somogyi Zoltán, az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorának műsorvezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: