Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. November 18. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Dunakorzó-fejlesztés, meseírás, ékszertolvajok – Heti hírek

Dunakorzó-fejlesztés, meseírás, ékszertolvajok – Heti hírek

Lakossági fórum lesz a Dunakorzó fejlesztési programjáról… Ékszertolvajokat keres a szentendrei rendőrség… Meseíró verseny az Árvácskával… Ki kapja a Szentendre Város Mecénása díjat? Hírösszefoglaló!

Lakossági fórum a Dunakorzó fejlesztési programjáról
Lakossági fórumot tart a városvezetés a Dunakorzó tervezett fejlesztési programjáról november 20-án 18 órakor a Városháza Dísztermében.

Meseíró verseny az Árvácskával Szentendrén
„Miről beszélgetnek egymás között az állatok” címmel rendez meseíró versenyt a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület. A kiírásra az általános iskolások jelentkezhetnek.

Ki kapja a Szentendre Város Mecénása díjat? – javasoljunk jelöltet
Ki kapja a Szentendre Város Mecénása díjat – erre a kérdésre keresi a választ az önkormányzat. Akár mi is jelölhetünk személyt, csoportot, közösséget.

Ékszertolvajokat keres a szentendrei rendőrség- FOTÓK
Egy pomázi családi házból lopott két férfi a gyanú szerint ékszereket még tavasszal. A gyanúsítottakról grafika készült, mely alapján a lakosság segítségét is kéri a szentendrei rendőrség.

Halálos motorbaleset - vádemelési javaslat a szentendrei rendőrségtől

Halálos motorbaleset - vádemelési javaslat a szentendrei rendőrségtől
Halálos közúti baleset okozás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárását a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 22 éves B. Sára ellen.

Változnak decemberben az ügyfélfogadások Szentendrén is
Az ünnepek, az országosan elrendelt munkanap áthelyezések és az igazgatási szünet miatt decemberben változnak az ügyfélfogadási idők a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatalban.

Két kórházi betegre is a rendőrök találtak rá a napokban
Szentendre térségében az közelmúltban két esetben is a rendőrök találtak rá kórházakban kezelt és onnan eltávozott betegekre, akiket sérülés nélkül visszaszállítottak.

Fejünk felől a tetőt - Premier Szentendrén – VIDEÓ a darabról
Folytatódik a szentendrei színházi évad bérletes előadássorozata, melyen legközelebb november 30-án Jókai Anna, Fejünk felül a tetőt című színpadi játékát láthatja a közönség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek