Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Június 30. 08:59, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Eltűnt férfi, drogfogás, permetezés, Tegyük szebbé Szentendrét! – Heti hírek

Eltűnt férfi, drogfogás, permetezés, Tegyük szebbé Szentendrét! – Heti hírek

Eltűnt egy 32 éves szentendrei férfi... Feldobtak egy pomázi kábítószer-termesztőt... Alagutak és M0-s folytatás... Tegyük szebbé Szentendrét! Ismét permetezés... Folytatódik a Dumtsa Forgatag... Hírösszefoglaló!

Alagutak és M0-s folytatás – kiírták a tendert a Budakalász és Solymár közötti autóútra
Kiírta a nyílt közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő az M0 autóút északi szektor 11-es és a 10-es számú főút (Budakalász és Solymár) közötti szakaszának tervezésére, valamint az építési engedély megszerzésére.

Tegyük szebbé Szentendrét!
Tegyük szebbé Szentendrét! – Felhívás. Az elmúlt időszakban több választókörben megtartott „Városháza házhoz jön” lakossági fórumon többen jelezték, hogy sok ingatlan kerítése előtt a növényzet elhanyagolt, gazos, és a kilógó ágak, bokrok a gyalogos közlekedést nehezítik.

Ismét permetezés Szentendrén – erre kell figyelni!
Péntektől ismét elkezdődött a vadgesztenyefák növényvédelmi permetezése Szentendrén. A felhasználás során kijuttatandó szer a melegvérűekre nem veszélyes.

Ismét permetezés Szentendrén – erre kell figyelni!

Szünetel a szakrendelés Szentendrén
Az egészségügyi dolgozókra vonatkozó munkaszüneti napnak köszönhetően július 1-jén (kedden), a Semmelweis napon valamennyi szakrendelés szünetel.

Bemutatkozik a Dunakanyar és a Szentendrei-sziget - Dumtsa Forgatag
Bemutatkozik a Dunakanyar és a Szentendrei-sziget - ezzel a programmal folytatódik július 4 és 6 között a Dumtsa Forgatag Szentendrén.

Különlegességek az első Szentendrei Sörfesztiválon
Különleges sörök, koncertek, gyerekprogramok és sportközvetítések, egyebek közt ezzel várja majd az érdeklődőket az első Szentendrei Sörfesztivál július 11 és július 13 között a Dunakorzón.

Feldobtak egy pomázi kábítószer-termesztőt – már őrizetben a férfi
Kábítószer előállítására alkalmas növényt illetve a termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le egy pomázi házban a rendőrök, akik a lakást használó férfit őrizetbe vették, közölte a megyei főkapitányság csütörtökön.

Eltűnt egy 32 éves szentendrei férfi – keresi a rendőrség!
A lakosság segítségét kéri a szentendrei rendőrség annak a 32 éves férfinek, Markó Tamásnak a megtalálásában, aki június elején tűnt el és azóta életjelet nem adott magáról.

Eltűnt egy 32 éves szentendrei férfi – keresi a rendőrség!

Páratlan darabbal bővült a szentendrei Czóbel-kiállítás
A Nagybányai Művészeti Központ egyik legféltettebb darabja, Maticska Jenő arcképe érkezett meg Erdélyből kedden a szentendrei MűvészetMalom Czóbel Béla (1883-1976) életművét bemutató kiállítására.

Még több hír, program és érdekesség az InfoSzentendre.hu oldalon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.