Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Március 03. 08:48, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Elutasított képviselő-jelöltek, balesetek, rendőrségi felhívások – heti hírek

Elutasított képviselő-jelöltek, balesetek, rendőrségi felhívások – heti hírek

Két jelöltet is elutasított Szentendrén a választási iroda… Balesetek a szentendrei úton… Szemtanú és sértettek jelentkezését várja a szentendrei kapitányság… Akvárium és terrárium ház nyílik Szentendrén… Hírösszefoglaló

Elutasított képviselő-jelöltek is a szentendrei választókerületben
Nem indulhat két jelölt a szentendrei választókerületben az április 6-ai választáson, így döntött a választási iroda. Hat jelölt közül már biztosan választhatunk, de további öt jelöltségét még vizsgálják az illetékesek.

Gondatlan baleset - szemtanút keres a szentendrei rendőrség
Baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 68 éves dunabogdányi lakos, Sz. Mária ellen.

Felborult egy autó, egy másik oszlopnak csapódott a Szentendrei úton - VIDEÓ
Két csúnya baleset is történt a hétvégén a Szentendrei úton. A két esetben egy ember sérült, a helyszínelés és a sávlezárások miatt azonban jelentős torlódások alakultak ki az érintett útszakaszokon.

Baleset a Szentendrei úton

Akvárium és terrárium ház nyílik Szentendrén – hüllők, halak kiállítása
Hamarosan akvárium és terrárium nyílik Szentendrén, mely áprilistól fogadja kiállításával az érdeklődőket.

Asztali beszélgetések, kéziratok - Ámos Imre tiszteletére
Ámos Imre és a 20. század - kortárs összművészeti kiállítás kéziratainak átadó ünnepségét tartja március 30-án az Asztali Beszélgetések Kulturális Alapítvány a Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága a MűvészetMalomban.

Internet Fiesta Szentendrén – közönség szavazhat a témákra
Márciusban zajlik le az Internet Fiesta a könyvtárakban, így a Pest Megyeri Könyvtárban is Szentendrén. A rendezvény célja bemutatni az internet gazdag, állandóan fejlődő világát és az online kulturális tartalmakat.

Sértettek jelentkezését várja az évet értékelő szentendrei kapitányság!
Orgazdaság miatt nyomoz a szentendrei rendőrség, mely további sértettek jelentkezését is várja. A kapitányság emellett összegezte a tavalyi évet: több rendőr, kevesebb bűncselekmény és baleset.

Sürgősen műtősfiút keres Szentendre
Sürgősen műtősfiút keres az egynapos sebészeti részlegre Szentendre Város Egészségügyi Intézményei a kiírás szerint közalkalmazotti jogviszonyba. Érdeklődni a 06-26/501-440-es telefonszámon lehet.

InfoSzentendre.hu cégkatalógusi partner

Legyen Ön is az InfoSzentendre.hu Partnere!
Most 2 hetes közepes bannert adunk ajándékba!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése