Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Április 28. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Fagyi-nap, „lezuhant repülő”, sétahajózás – Heti hírek

Fagyi-nap, „lezuhant repülő”, sétahajózás – Heti hírek

Kézműves fagylaltnap Szentendrén. Majusköszöntés háromnapos koncertsorozattal. Lezuhant egy repülő Budakalászon – mentési gyakorlat. Ünnepi sétahajójáratok. Busz a visegrádi Fellegvárig... Hírösszefoglaló!

Kézműves fagylaltnap Szentendrén is – féláron a Szilvanillában
Idén is várja május 8-án az országban a fagyikedvelőket a kézműves fagylaltnap, melyen féláron lehet fagyizni az akcióban résztvevő vendéglátóhelyeken. Szentendrén a Szilvanilla Cukrászda csatlakozott a kezdeményezéshez.

Kézműves fagylaltnap Szentendrén is – féláron a Szilvanillában

Majusköszöntés háromnapos koncertsorozattal Szentendrén
Háromnapos koncertsorozattal köszönti a májust Szentendrén a Dunaparti Művelődési Ház udvarán az Elevenkert, ahol csütörtöktől szombatig egyebek közt két lemezbemutató fellépés és fesztiválhangulat várja a közönséget.

Ünnepi sétahajójáratok Szentendréről
Május 1 és 4 között a hosszú hétvégére való tekintettel Szentendrén 14 órakor ismét indulnak egyórás sétahajójáratok a Dunakanyarban.

Közvetlen buszjárat a visegrádi Fellegvárhoz!
Turisztikai igényeket kiszolgáló járatokat indít a Volánbusz Zrt. a Pilis hegység területén. Így a visegrádi Fellegvárba és a dömörkapui látnivalókhoz is közvetlen busszal kirándulhatunk.

Lezuhant egy repülő Budakalászon – mentési gyakorlat FOTÓKKAL
Lezuhant egy repülő Budakalászon kedden, a mentők, tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai pedig közösen mentették az utasokat – mindez azonban csak a mentési szervek gyakorlata volt a Luppa-tavaknál.

Lezuhant egy repülő Budakalászon – mentési gyakorlat FOTÓKKAL

A Dunakanyar és a Balaton a legdrágább üdülőterület
Annak ellenére, hogy a dunakanyari ingatlanok ára visszaesett, még mindig ez a terület a legdrágább, a második a sorban a Balaton környéke, ahol ha lassan is, de folyamatosan emelkednek az árak az FHB szerint.

Kínok Kínja két keréken újra térségben
Hamarosan ismét összeméri a Kínok Kínja kerékpáros versenyen erejét a hazai és nemzetközi mezőny. Május 17-én Visegrádon elrajtol az idei magyar amatőr bajnokság ötödik fordulója és a Visegrádi 4 nemzetközi verseny.

A 100 éve született Tolnay Klári Szentendrén - színházajánló
Megvan Ivancsics Ilona és Színtársai Tavaszi Bérletének + 1 meglepetés előadása, mely május 11-én Elindult egy leány címmel a 100 éve született Tolnay Klári alakjára emlékezik.

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb cégnépszerűsítés Szentendrén és a térségben
A leghatékonyabb és a leggazdaságosabb online cégnépszerűsítő megjelenést kínálja az InfoSzentendre.hu. Legyen partnerünk egy évre havi 3333 forintért! Most ajándék képes hirdetést is adunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.