Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Július 28. 08:09, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Fegyveres rablás, sikkasztó vádemelése, nyeremények – Heti hírek

Fegyveres rablás, sikkasztó vádemelése, nyeremények – Heti hírek

Fegyverrel rabolt többszázezret három szentendrei fiatal... Vádat emelnek a több milliót sikkasztó szentendrei közös képviselő ellen... A Skanzen igazgatója kultúráért felelős helyettes államtitkár lett. Hírösszefoglaló

Fegyverrel rabolt többszázezret három szentendrei fiatal – elfogták őket
Szentendre külterületére csalt, majd rabolt ki egy férfit három másik. A gyanúsítottak ráadásul fegyverrel kényszerítették a sértettet pénze átadására. Az elkövetőket a minap sorban elfogták a szentendrei rendőrök.

Vádat emelnek a több milliót sikkasztó szentendrei közös képviselő ellen
Vádemelést javasolt a szentendrei rendőrség az ellen a 49 éves nő ellen, aki még tavaly, mint közös képviselő sikkasztott az általa kezelt társasház bankszámlájáról.

Vádat emelnek a több milliót sikkasztó szentendrei közös képviselő ellen

Több tízmilliót csalt ki - befektetésekkel hitegette ismerőseit a leányfalui nő
Csalás bűntettének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Olga ellen a napokban tett vádemelési javaslatot a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a Szentendrei Járási Ügyészség előtt.

Néhány percen belül elfogták a laptop-tolvajt a szentendrei rendőrök
Rövid időn belül elfogták a szentendrei rendőrök azt a 20 éves férfit, aki a sértett mellől tulajdonította el a laptopját.

A Skanzen igazgatóját kultúráért felelős helyettes államtitkárrá nevezték ki
Cseri Miklóst nevezték ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkárságának helyettes államtitkári posztjára július 15-től - közölte az államtitkárság szerdán az MTI-vel.

Az én Szentendrém - Városismereti vetélkedő a Pest Megyei Könyvtárban
Az én Szentendrém címmel rendez városismereti vetélkedőt a Pest Megyei Könyvtár több fordulóban a közeljövőben. Az érdeklődők még jelentkezhetnek a megmérettetésre, melyen rengeteg helytörténeti érdekesség is kiderül.

Kisvakond kiállítás és mesék Szentendrén
Kisvakond képkiállítás és program várja a fiatal és idősebb érdeklődőket is a Pest Megyei Könyvtárban augusztus 29-étől. A nyitónapon mesék és játékok is a program része, a tárlatot pedig szeptember 30-ig lehet megnézni.

Új kilátó épül a Pilisben
A Pilisi Parkerdő Zrt. turisztikai fejlesztései sorában egy hajdani geodéziai torony születik újjá kilátóként. A régóta tervezett új kilátót várhatóan már az őszi kirándulószezonban átadják a nagyközönségnek.

Nyereményözön! Wellness hétvége, gasztro és V-8-as ajándékok

Nyereményözön! Wellness hétvége, gasztro és V-8-as ajándékok
Nyereménydömping az InfoSzentendre.hu-n! Ínyencház Receptverseny, V-8-as fotójáték, három kérdés és rengeteg nyeremény. Gasztro-ajándékok, V-8 moziest, wellness hétvége, egészség-csomag, napszemüveg! Nyerje meg!

Még több hír és program az InfoSzentendre.hu rovataiban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.