Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Január 20. 08:36, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Földrengés, Barcsay-díj, választás – Heti hírek

Földrengés, Barcsay-díj, választás – Heti hírek

Földrengés rázta meg Nógrádot, térségünkben is lehetett érezni… Elismert fiatal művészek – Átadták a Barcsay-díjakat… Szomszédháborúból garázdaság… Választás… Forgalomkorlátozás… Offline program. Hírösszefoglaló!

Április 6-án választunk
Április 6-ára tűzte ki Áder János az országgyűlési választásokat, a köztársasági elnök elmondta, Magyarország polgárainak jogos elvárása, hogy a választási kampány időszaka ne nyúljon a szükségesnél és indokoltnál hosszabbra.

Földrengés – térségünkben is érezni lehetett
Egy 4,4-es erősségű földrengés rázta meg Nógrádot még vasárnap hajnalban. A földmozgást a térségben, egyebek közt Tahitótfalun is érezni lehetett, az epicentrum közelében pedig károkról is érkezett bejelentés.

Elismert fiatal, pályakezdő művészek - Barcsay-díjátadó Szentendrén
Átadták a fiatal, pályakezdő képzőművészeket elismerő Barcsay-díjakat Szentendrén múlt héten a Ferenczy Múzeum Barcsay termében, ahol látható is a két díjazott kiállítása.

A Ford szentendrei regionális központja

Szentendrei központtal a legjobb Ford régiók közt
Több mint 50 ezer eladott autó és az egyik legfontosabb Ford régió, mindezt mondhatja el magáról a márka szentendrei regionális központja, amely 29 ország értékesítési tevékenységét látja el.

A fiatalok vállalkozásindítását segítő projektkonferencia Szentendrén
A 35 év alatti fiatalok vállalkozóvá válásának, illetve vállalkozásfejlesztéseinek támogatást célzó SMART európai uniós projektről tartottak diákok és fiatalok részvételével konferenciát csütörtökön Szentendrén.

Szomszédháborúból garázdaság
Szóváltásból, kővel dobálás és dulakodás, idáig fajult a jó szomszédi viszony Pomázon kedden. A szentendrei rendőrök két férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Megszállták az áruházakat a tolvajok – elfogás a szentendrei rendőröktől
Egy budaörsi, egy budakalászi és egy dunakeszi áruházból is megkíséreltek fizetés nélkül távozni a gyanúsítottak. Lebuktak mindannyian és így a szentendrei rendőrök is előállították a gyanúsítottat.

Felüljáró építés – meddig lesz forgalomkorlátozás a Szentendrei úton?

Felüljáró építés – meddig lesz forgalomkorlátozás a Szentendrei úton?
Igaz, hogy már a helyére került a Szentendrei út felett átvezető vasúti híd 57 tonnás eleme, de az építési munkák még továbbra is gőzerővel folynak. Január 15-étől várhatóan még három hétig lesz lezárva a két belső sáv.

Offline: új programsorozat szentendrei fiataloknak
Offline címmel egy új programsorozattal készül a Szentendrei Baptista Gyülekezet és a Kőhegy Alapítvány a szentendrei fiataloknak. Első alkalommal január 24-én Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere lesz a vendég.

Újabb madaras csoda a Dunakanyarban
Újabb madaras csoda történt a Dunakanyarban, már a harmadik villásfarkú szalakóta fészekalj kelt ki Dömösön. Tenyésztőjük ráadásul világbajnokságra is viszi a kifejlett, gyönyörű és ritka madarakat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára