Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Május 12. 08:26, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Gasztroélmények, ittas vezetők, ki mit tud – Heti hírek

Gasztroélmények, ittas vezetők, ki mit tud – Heti hírek

Érdekes és izgalmas főzőkurzusok és gasztroélmények Szentendrén... Egy nap alatt kétszer is elkapták az ittas és kábszeres autóst... Hihetetlen mennyi az ittas vezető... Ökölharccal zárt vitát egy fiú... Hírösszefoglaló!

Érdekes és izgalmas főzőkurzusok és gasztroélmények Szentendrén
2014. március közepén nyitotta meg kapuit az Ínyencház Főzőiskola Szentendrén. Nevét tekintve valóban egyrészt tanulni, fejlődni jöhetnek el a főzésben kevésbé jártas, ám annál lelkesebb hölgyek, urak.

Egy nap alatt kétszer is elkapták az ittas és kábszeres szentendrei autóst - vádemelés
Előbb Esztergomban állították meg az ittasan vezető férfit, majd Visegrádon is pozitív lett a vele szemben alkalmazott alkoholteszt. Ráadásul a szentendrei férfinál még kábítószer gyorsteszt is pozitív lett.

Hihetetlen mennyi az ittas vezető Szentendre térségében
Szinte nincs olyan hét, hogy a rendőrség ne számolna be ittas vezetővel szemben folytatott eljárásról Szentendre térségében. Ezúttal hárman buktak le.

Baleset-megelőzés a megyében – VIDEÓ
Mindenkit várnak haza, hangsúlyozza a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság, amely kisfilmmel is felhívja a közlekedőt figyelmét az óvatosságra, megfontoltságra.

Baleset-megelőzés a megyében – VIDEÓ

Ökölharccal zárta a vitát a szentendrei fiú – vádemelés vár rá
Vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek a rendőrség annak a 17 éves szentendrei fiúnak az ügyét, aki a közelmúltban összeveszett ismerősével, majd a vitát ökölharccal zárta le.

Ki Mit Tud Szentendrén - döntő
Hamarosan sor kerül a „Városi Ki Mit Tud” döntőjére Szentendrén. A fináléban május 16-án, pénteken 14 órára, a Pest Megyei Könyvtár Színháztermében mutatják meg a szentendrei fiatalok tehetségüket.

Szülői fórum, segítség és kézműves délután a Barcsayban
Szülői fórum és kézműves délután várja az érdeklődőket május 16-án a Barcsy iskolában, ahol a „Sajátos nevelési igényű gyermekek integrációja Szentendrén” című pályázat záró rendezvénye is sor kerül.

Budakalászi nyertes az idei Terézanyu pályázaton
Idén tizenketten vehettek át elismerést a Terézanyu pályázat eredményhirdetésén pénteken. A pályázaton részt vevő nők az önelfogadás nehézségeiről írták le saját tapasztalataikat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: