Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. Január 12. 08:06, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Gázszolgáltatási szünet, fenyőfabegyűjtés, szeniorképzés – Heti hírek

Gázszolgáltatási szünet, fenyőfabegyűjtés, szeniorképzés – Heti hírek

Gázszolgáltatási szünet lesz Szentendrén és Leányfalun… Hatodik félévét kezdi a szeniorképzés… Fenyőfabegyűjtés… Rendkívüli testületi ülés iskolafejlesztésekért… Elszökött egy szentendrei kisfiú… Hírösszefoglaló!

Gázszolgáltatási szünet lesz Szentendrén és Leányfalun
Január 13-án 10 és 17 óra között gázszolgáltatási szünet lesz Szentendrén és Leányfalun! A gázszolgáltatási szünet ideje alatt minél nagyobb mértékben korlátozni kell a gázfelhasználást.

Hatodik félévét kezdi a szeniorképzés Szentendrén - íme a kurzusok
Már a hatodik félévet kezdi el tavasszal a szentendrei önkormányzat és a Zsigmond Király Főiskola közös idősképzési programja, vagyis a szeniorképzés.

Három ütemű fenyőfabegyűjtés Szentendrén
Három ütemben végzi Szentendrén a fenyőfák begyűjtését a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt, melynek szakemberei az első kört január 10-én kezdték.

Három ütemű fenyőfabegyűjtés Szentendrén

Rendkívüli testületi ülés iskolafejlesztésekért
Rendkívüli ülést tartottak a képviselők még decemberben az Izbégi iskola fejlesztési ügye miatt. A testület emellett elfogadta, hogy az idei költségvetésben legalább 48 millió forintot fordít iskolai felújításokra.

Elszökött egy szentendrei kisfiú – gyorsan hazavitték a rendőrök
Családi vitát követően döntött úgy egy 13 éves szentendrei fiú, hogy elszökik otthonról. Végül a rendőrök hamar megtalálták. Az eset még szilveszter este történt.

Zárva a Skanzen, de mégis bejárhatjuk… kívül-belül virtuálisan
Februárig zárva a szentendrei Skanzen, ám akik mégis kíváncsiak a szabadtéri múzeum látnivalóira, nem kell addig várniuk, hogy lássák. Virtuálisan otthon ülve is bejárható a Skanzen, sőt még az épületek belül is.

Farsang a wellnessben
Farsang, wellness, fánkverseny, szaunaszeánszok, vénlánycsúfoló, busó, látványmasszázs - mindezekkel vár január 16-án 21 órától a V-8.

Vádemelés előtt három szentendrei rabló – megkötözték és fegyverekkel fenyegették a sértettet
Ügyészség elé került annak a három gyanúsítottnak az ügye, akik fegyverrel raboltak ki egy férfit még múlt nyáron Szentendrén. A három férfi megkötözte a sértettet, majd több százezer forintot vettek el tőle.

Még több InfoSzentendre.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe