Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 04. 09:22, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Halottat találtak, keresik a benzinkutasok rémét, V-8 nyertes – Heti hírek

Halottat találtak, keresik a benzinkutasok rémét, V-8 nyertes – Heti hírek

Halottat találtak Szentendrén, Keresik a szentendrei benzinkutasok rémét, Megvan a V-8-as fotójáték nyertese, pályázat a Pilisi Tekerő és Szentendrei Nagy Sportágválasztó rendezvényhez, Nyereményözön. Hírösszefoglaló!

Halottat találtak Szentendrén a rendőrök
Egy halottat találtak Szentendrén szombaton a rendőrök - erősítette meg az MTI értesülését a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel.

Szentendrei benzinkutasok réme - többször sem fizetett – Keresik! - FOTÓK
Fizetés nélkül elhajtott több szentendrei benzinkútról is január és április között az ismeretlen férfi, akit most a lakosság segítségével is keres a rendőrség.

Szentendrei benzinkutasok réme - többször sem fizetett – Keresik! - FOTÓK

Megvan a V-8-as fotójáték nyertese!
Sümeghy-F. Mária nyerte meg a V-8 fotójátékát, a beérkezett képek közül ugyanis az ő humoros fotója kapta a legtöbb szavazatot az olvasóktól.

Catering és büfé pályázat a Pilisi Tekerő és Szentendrei Nagy Sportágválasztó rendezvényhez
Pályázatot ír ki a szentendrei önkormányzat a VI. Pilisi Tekerő és II. Szentendrei Nagy Sportágválasztó rendezvényen catering és büfé kizárólagos üzemeltetői jogára.

Sebészeti asszisztensi állás Szentendrén
Sebészeti asszisztens munkakör betöltésére pályázatot hirdet Szentendre Város Egészségügyi Intézményei.

Hűsítő nyári programok a Skanzenben
Különleges nyári programokkal várja a Skanzen a közönséget július 18-tól augusztus 31-ig. Hétvégén ráadásul hosszított nyitvatartásnak köszönhetően tovább élvezhetjük a látnivalókat és a programokat.

Erős Antónia és Hevesi Tamás Horányban a cukorbeteg gyermekért
Nyári oktató tábort rendez cukorbeteg gyermeknek a Rákosmenti Gyermekcukorbetegek Közhasznú Egyesülete Horányban, ahová ellátogat az RTL Klub híradósa, Erős Antónia és népszerű énekes és labdarúgóedző, Hevesi Tamás is.

Szentendrei receptverseny - íme a versenyző könnyű nyári receptek
Elkezdődött a Könnyű nyári finomságok című szentendrei receptverseny, melyet az az Ínyencház Főzőiskola és az InfoSzentendre.hu rendez. Az első finomság leírása már meg is érkezett!

Nyereménydömping az InfoSzentendre.hu-n!

Nyereményözön! Wellness hétvége, gasztro és V-8-as ajándékok
Nyereménydömping az InfoSzentendre.hu-n! Ínyencház Receptverseny, három kérdés és rengeteg nyeremény. Gasztro-ajándékok, wellness hétvége, egészség-csomag, napszemüveg! Nyerje meg!

Még több információ az InfoSzentendre.hu hírrovataiban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.