Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. Április 29. 10:20, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Hétszer lőtt, tíz év a fojtogatónak, fájó búcsúk - Heti hírek

Hétszer lőtt, tíz év a fojtogatónak, fájó búcsúk - Heti hírek

Rendkívül fekete hetet zártunk Szentendrén a múlt héten: rálőtt élettársára egy szentendrei férfi… Tíz év börtönt kapott a fojtogató… Búcsúzunk két köztiszteletben álló férfitől is… Beszakadt a Dunakorzó. Hírösszefoglaló

Féltékenység miatt lőhetett hétszer a szentendrei férfi
Hétszer is rálőhetett élettársára pénteken az a szentendrei férfi, aki a gyanú szerint féltékenységből támadott. Az eddigi információk szerint, az asszony szerencséjére egyik töltény sem talált létfontosságú szervet.

Tíz év börtönt kapott a szentendrei fojtogató gyilkos
Tíz év börtönbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön, első fokon azt a férfit, aki a vád szerint tavaly januárban szentendrei otthonukban megfojtotta az élettársát.

Bíróság, ítélet, szentendrei fojtogató,

Betegség után elhunyt a Móricz gimnázium szeretett tanára
Türelemmel, kitartással és a gyógyulásba vetett rendíthetetlen hittel viselt hosszú betegség után elhunyt Rumli Antal, a Móricz Zsigmond Gimnázium angol-történelem szakos tanára, adta hírül az iskola honlapján.

Elhunyt Szentendre egykori kitüntetett tűzoltó parancsnoka
A szentendrei tűzoltóság egykori parancsnoka, Ughy Albert életének 59. évében, súlyos betegségben hunyt el.

Óriási lyuk a Dunakorzón – beszakadt az út
Beszakadt a közelmúltban a Dunakorzón a Teátrum parkolónál, a révállomás közelében az útburkolat. Egyelőre nem tudni mennyi ideig tart a helyreállítás.

Megvan kik árulhatnak Szentendrén cigit júliustól
Megvan kik árulhatnak Szentendrén cigit júliustól, kihirdette ugyanis a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. a pályázatok nyerteseinek névsorát. A városban 14 helyen lehet majd dohányterméket vásárolni.

Focicsapatokat toboroz a Szentendrei Nyári Liga
Szentendrei Nyári Liga néven férfi kispályás labdarúgó bajnokság indul májusban a Móricz Zsigmond Gimnáziumban. A résztvevő alakulat egészen szeptemberig küzdenek meg szombatonként a bajnoki címért.

InfoSzentendre fotójáték, Szentendre és a Dunakanyar legszebb fotója

Keressük Szentendre és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK
Új játékot indítunk, mellyel keressük Szentendre és a Dunakanyar legszebb fotóját. A versenyen a szavazatok döntik el, melyik lesz a legszebb kép. A készítője a Bükkös Hotel felajánlásában egy kétszemélyes vacsorát nyer.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban