Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. December 08. 08:29, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Kétszázmilliós drogfogás, átalakuló buszközlekedés, cipősdoboz – Heti hírek

Kétszázmilliós drogfogás, átalakuló buszközlekedés, cipősdoboz – Heti hírek

Kétszázmilliós marihuána-fogás Szentendrén és Leányfalun. Rendőrautókat szállított Grúziába a szentendrei központú Ford. Ismét átalakul Szentendre buszközlekedése. Síkosságmentesítés. Hírösszefoglaló!

Kétszázmilliós marihuána-fogás Szentendrén és Leányfalun - VIDEÓ
Kétszázmillió forint értékű marihuánát foglalt le a rendőrség két, ültetvénnyé átalakított ingatlanon, Szentendrén és Leányfalun - jelentette be a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn Budapesten.

Kétszázmilliós marihuána-fogás Szentendrén és Leányfalun - VIDEÓ

Rendőrautókat szállított Grúziába a szentendrei központú Ford
Százhatvan Ford Taurus Interceptor rendőrautót szállított Grúzia rendőrjárőr szolgálatának a szentendrei központú Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft.

Ismét átalakul Szentendre buszközlekedése – új megálló is lesz
December elsejétől ismét a Volánbusz Zrt. működteti Szentendre helyi buszközlekedési szolgáltatását. A változás nem érinti a menetrendeket, a jegyek és bérletek árait sem. Egy új megállóval is lesz.

Felújítás után újra lesz bankautomata Püspökmajoron
Miután a Concerto-program keretében megújulnak a Hamvas Béla utca 2-10 társasházak, újra üzemelni fog a Püspökmajori Klub Könyvtárnál lévő bankautomata.

Cipősdoboz akció Szentendrén is
Idén Szentendrén is zajlik a rászorulók számára már tizedik éve megrendezett Cipősdoboz gyűjtés. Az akció során december 19-éig segíthetjük a nélkülözők, nehéz helyzetben lévők karácsonyát.

Síkosságmentesítés Szentendrén – itt a hódiszpécseri elérhetőség
Az ónos eső, a fagyok már nyakunkon vannak, hamarosan pedig akár hóval is találkozhatunk. Mindezek miatt már most is szükséges helyenként a síkosságmentesítés, amit Szentendrén hódiszpécseri telefonon lehet bejelenteni.

Elképesztő videó az ónos eső utáni Pilisről
November 30-án a Pilis 500 méter feletti régiójában jelentős zúzmarakiválás történt, amelyre december elsején szokatlan mennyiségű ónos eső fagyott rá, így december másodikára apokalipszisbe illő állapotok alakultak ki.

Újra győztek a szentendrei kosaras lányok

Újra győztek a szentendrei kosaras lányok
Ismét győzelmet könyvelt el a Szentendrei Kosárlabda SE kadet lánycsapata a hétvégén. Az alakulat Taksonyba utazott, ahol a helyieket győzték le nagy különbséggel játékosaink.

Visegrádi országok kerámiaművészeinek alkotásai Szentendrén
Vizitáció – V4 címmel a visegrádi országok kerámiaművészeinek alkotásaiból látható tárlat csütörtöktől a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) kiállítótermében Szentendrén.

Még több InfoSzentendre.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: