Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Március 18. 08:55, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Kossuth-díj Szentendrére, választás, brutális hóhelyzet - FOTÓK

Kossuth-díj Szentendrére, választás, brutális hóhelyzet - FOTÓK

Kossuth-díjat kapott a Vujicsics Tihamér Zeneiskola tanára, időközi választás a Püspökmajorban, elkezdődött a Tavaszi Fesztivál, sötét furgonból lányokat szólítanak le, brutális hóhelyzet fotókkal… Hírösszefoglaló!

Kossuth-díjat kapott Szvorák Katalin népdalénekes
Váratlan és kedves ajándéknak nevezte a Kossuth-díjat Szvorák Katalin, a népdalénekes előadóművész, a szentendrei Vujicsics Tihamér Zeneiskola tanára napokig el sem hitte, hogy igaz a hír. Részletek ITT!

Öt jelölt, egy választás, több tudnivaló
Vasárnap időközi önkormányzati képviselő választás lesz Szentendre püspökmajori választókerületében. Öt jelölt közül választhatnak a szavazók, az akadályozottak mozgóurnát igényelhetnek. Részletek ITT!

Elkezdődött a Szentendrei Tavaszi Fesztivál
A műfajok párbeszédével találkozhat idén a Szentendrei Tavaszi Fesztivál közönsége március 15 és április 7 között - mondta el az MTI-nek Kiss Zsuzsa, Szentendrei Kulturális Központ sajtóreferense. Részletek és programok ITT!

Sötét furgonból fiatal lányokat szólítanak le Szentendrén
Az iskolák környékén egy elsötétített furgonból ismeretlenek, fiatal lányokat szólítanak meg ismeretlen célból, olvasható a szentendreihirek.hu-n, mely szerint több szentendrei szülő e-mail üzenetet kapott az esetről. Részletek ITT!

Szaporodnak az autófeltörések Szentendrén
Indul a kerékpáros szezon és kezdődik a besurranó betörők időszaka is, előzzük meg a baleseteket és az áldozattá válást. Emellett megszaporodtak Szentendrén az autófeltörések, erre is felhívja a figyelmet a kapitányság. Részletek ITT!

Bölcs döntés, hogy Szentendréé maradt a rendelőintézet
Jól döntött a városvezetés, amikor úgy határozott, hogy megtartja saját fenntartásban rendelőintézetét. A Szentendrei Rendelőintézet vezetője, Pázmány Annamária szerint így nem csorbul a térségi betegellátás színvonala. Részletek ITT!

Brutális hóhelyzet az országban - FOTÓK
Elképesztő állapotok uralkodtak az országban a hó, az erős szél, a hófúvások miatt az elmúlt, hosszú hétvégén. Elzárt utak, százezren áram nélkül, több mint nyolcezren átmeneti szállásokon… Így nézett ki Szentendre március 15-én…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.