Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Február 24. 09:26, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Közösségi kert, zebrán gázolás, Alföldi-ügy – Heti hírek

Közösségi kert, zebrán gázolás, Alföldi-ügy – Heti hírek

Ágyástulajdonosokat vár a szentendrei közösségi kert… Hadházy Sándor elsőként adta le az ajánlóíveket… Zebrán gázoltak gyalogost… Folytatódik Alföldi Róbert szentendrei ügye… Téltemető Duna átúszás… Hírösszefoglaló

Ágyástulajdonosokat vár a szentendrei közösségi kert - VIDEÓ
Lezajlott a második lakossági fórum a Szentendrén létesülő közösségi kert ügyében. A tervek szerint tavasszal indul a program a Püspökmajor lakótelepen, a leendő ágyások pedig várják a gondozó tulajdonosokat.

Egy nap eredménye: 2880 ajánló - Hadházy Sándor elsőként adta le az ajánlóíveket
Alig 24 órával az aláírásgyűjtés megkezdése után máris összegyűlt 2880 ajánló aláírás Hadházy Sándor, a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje számára.

Egy nap eredménye: 2880 ajánló - Hadházy Sándor elsőként adta le az ajánlóíveket

Zebrán gázoltak gyalogost Szentendrén
Zebrán gázolt el egy nőt egy személyautó Szentendre belvárosában múlt kedd délelőtt, a főút érintett szakaszán félpályás zárás volt érvényben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Becsületsértés – így folytatódik Alföldi Róbert szentendrei ügye
Becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Szentendrei Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki a nyáron nemtetszését kifejezve, becsületsértő szavakkal illette és hazaárulónak nevezte Alföldi Róbertet Szentendrén.

Egy szentendrei és egy budakalászi sorozattolvaj nőt fogtak a rendőrök
Eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Judit szentendrei és R. Mária budakalászi lakosok ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága.

Eredményhirdetés: megvannak a szentendrei állatos mesék győztesei
Eredményt hirdetett a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület a „Miről beszélgetnek egymás között az állatok” című meseíró pályázatán szombaton.

Eredményt hirdetett a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület

Már a Tavaszi Fesztiválra készül Szentendre – Programok
Színház, zene, film, előadás, kiállítás: idén is a Szentendrei Tavaszi Fesztivál programkínálatában. A március kezdődő kulturális eseménysorozatra már kaphatóak a jegyek a Szentendrei Tourinform irodában. PROGRAMOK!

Téltemető futás és Duna átúszás Schirilla Györggyel
Először úszik a szentendrei Duna szakaszon a „Nemzet Rozmárja” február 28-án 15 órától, amikor is Schirilla György téltemető futást és Duna átúszást tart.

Megújuló kirándulóhelyek a Pilisben és Szentendrén - VIDEÓK
Aki ezekben a hetekben, hónapokban a Pilisben kirándul, több helyen téglarakással, gépzúgással, építőmunkásokkal találkozhat. Több turistaház is megújul térségünkben.

Új, kedvezményes jegy a V-8-ban
Február elsejétől új, kedvezményes jeggyel bővült a V-8 kínálata. A nyugdíjas vendégek 8 és 13 óra között 950 forintért vehetik igénybe az uszoda és wellness szolgáltatásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.