Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2013. Április 01. 10:25, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Milliós sikkasztás, veszély a Bükkösnél, útfelújítás

Milliós sikkasztás, veszély a Bükkösnél, útfelújítás

Veszély az áradó Bükkös-pataknál, milliókat sikkasztott egy szentendrei közösképviselő, új sétahajó Szentendre és Budapest között, újfelújítás Szentendre Pomáz és Szentendre Visegrád között… Hírösszefoglaló.

Veszély az áradó Bükkös-pataknál - VIDEÓVAL
Rendkívül veszélyes lehet a rengeteg lehullott hó és eső valamint az olvadás miatt a Bükkös-patak, hiszen most nemcsak megemelkedik vízszintje, de sodrása is megerősödik. Részletek ITT!

Milliókat sikkasztott egy szentendrei közösképviselő
Több millió forintot sikkasztott el a szentendrei Károly utcai társasház közös képviselője, aki száz lakás tulajdonosát károsította meg. A rendőrség sikkasztás miatt indított eljárást az ügyben. Részletek ITT!

sétahajó, heti hírek, hírösszefoglaló, Szentendre, Bükkös-patak, útfelújítás,

Új sétahajó Szentendre és Budapest között
Szerdán mutatták be azt a Wiking elnevezést viselő, új sétahajót, mely naponta háromszor közlekedik majd Szentendre és Budapest között. Részletek ITT!

Újfelújítás Szentendre Pomáz és Szentendre Visegrád között
A csaknem 85 kilométernyi erősen leromlott állapotú mellékút rekonstrukciója az Új Széchenyi Terv Regionális Operatív Programok keretében 16,6 milliárd forintos támogatásból valósul meg. Részletek ITT!

Hajrában a Szentendrei Tavaszi Fesztivál
Folytatódik a héten az idei Szentendrei Tavaszi Fesztivál, mely április 7-éig koncertekkel, előadásokkal és kiállításokkal várja Szentendrén több helyszínen is az érdeklődőket. Programok!

Összművészeti verseny Áprily Lajos tiszteletére
Vers- és prózamondás, népdal, képzőművészet, fotóművészet és szépirodalom kategóriában is versenyt hirdet a Református Gimnázium Kővirág 6 Természetvédelmi Szakköre. Még jelentkezhetnek a diákok. Részletek ITT!

Barcsay Jenő, Szentendre, kiállítás, kopjafa, koszorúzás,

25 éve távozott Barcsay Jenő – kopjafa koszorúzás
25 éve hunyt el Barcsay Jenő, akinek az emlékére szerdán kopjafa koszorúzást tart a Ferenczy Múzeum, a Barcsay Jenő Képzőművészeti Alapítvány és Barcsay Jenő jogörökösei, Kónya Márta és Ferenc. Részletek ITT!

Rotary tanulmányi ösztöndíj szentendrei diákoknak
Tanulmányi ösztöndíj-pályázatot hirdet a Rotary Club Szentendre, mely szentendrei tanulók jelentkezését várja. A pályázat célja a tehetséges diákok további fejlődésének elősegítése. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.