Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Szeptember 30. 09:46, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Művésztelep-átadó, rali, patika kálvária, Guinness-rekord – Heti hírek

Művésztelep-átadó, rali, patika kálvária, Guinness-rekord – Heti hírek

Átadták a 200 millióból felújított Szentendrei Régi Művésztelepet… Rali Szentendrén a hétvégén… Testületi hírek… Patika kálvária… Induló szeniorképzések… Vízalatti kiállítás… Guinness-rekord… Hírösszefoglaló!

Átadták a 200 millióból felújított Szentendrei Régi Művésztelepet
Átadta a felújított Szentendrei Régi Művésztelepet pénteken Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, a komplexum 200 millió forintos beruházással újult meg.

Rali Szentendrén – újjáéled a Budapest Rallye - VIDEÓVAL
Ralis versenyautók, pilóták, navigátorok, benzingőz, fékcsikorgás, száguldás, és mindez október első hétvégéjén Szentendrén várja az érdeklődőket. Feléled a Budapest Rallye, melynek a város is a helyszíne.

Rali Szentendrén

Egyre közelebb Szentendre a megyei jogú városi címhez
Egyre közelebb van Szentendre a megyei jogú városi címhez, már ugyanis a jogi előkészületek zajlanak. Dietz Ferenc polgármester szerint Szentendre a címmel a Dunakanyar, sőt Pest megye északi részének központja lehet.

Újra fiáker, árvízvédelmi terv, felsőoktatási együttműködés, bírság – testületi hírek
Újra fiáker járhat Szentendrén, a városi rendezvényeknél nincs éjszakai nyitvatartási korlát, árvízvédelmi tervet kap a Pap-sziget és környéke, bírságolhatóak a közösségi együttlét szabályait megszegők… testületi hírek.

Patika kálvária Szentendrén – Csúszás? Hol és mikor?
Patika kálvária indult Szentendrén, hiszen annak ellenére, hogy megszületett az ÁNTSZ határozata a Kálvária úti, új gyógyszertárról, kiderült, a szolgálat nem a V-8-ba, hanem egy üres telekre engedélyezte.

Indulnak a szentendrei szeniorképzések – tanfolyamok
Étkezéstörténet, művelődéstörténet, internet, angol nyelv, keleti orvoslás, informatika, vallás, film… ismét elindulnak szentendrei önkormányzat és a Zsigmond Király Főiskola szenior tanfolyamai.

Vízalatti tárlat a szentendrei V-8-ban

Négy elem kiállítássorozat: Vízalatti tárlat Szentendrén
Rendhagyó és stílusteremtő vízalatti kiállítás nyílik hamarosan a V-8-ban. A tárlat a Négy elem című, Szentendrén több helyen is látható kiállítássorozat egyik eseménye.

Országos Könyvtári Napok ─ Szentendrén
Könyvbemutatók, beszélgetések, mesék, játékok, versek, skandináv hangulat, egyebek közt ezzel vár október 7 és 13 közt a Pest Megyei Könyvár az Országos Könyvtári Napok keretében. A programokra a belépés ingyenes.

Sikeres Guinness-rekord a Szentendrei Duna-ágban
Sikerült a Guinness-rekord evezésben a hétvégén a Szentendrei Duna-ágban. Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence, Halupa János, Preil Patrik és Vermes Péter 313 kilométert evezett.

Fotójáték az InfoSzentendre.hu-val

Kié a legjobb fesztiválfotó - JÁTÉK
Új játékot hirdetünk: ezúttal a legjobb fesztiválfotót keressük. Lehet vicces, emlékezetes, izgalmas, családias, kedves, őrült kép… esélyes V-8 Uszoda és Szabadidőközpont fantasztikus nyereményére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt