Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Április 07. 08:24, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Választási eredmény, szavazás közben hunyt el, mobilgát, halálos baleset – Heti hírek

Választási eredmény, szavazás közben hunyt el, mobilgát, halálos baleset – Heti hírek

Hadházy Sándor a szentendrei kerület képviselője… Így néz ki majd a Parlament névsora… Meghalt egy idős férfi szavazás közben Szentendrén… Sikeres vizsga után a turizmust is fejleszti az átadott mobilgát… Hírösszefoglaló

Hadházy Sándor a szentendrei kerület képviselője
Hadházy Sándor lett a szentendrei választókerület képviselője, a Fidesz-KDNP jelöltje 98,82 százalékos feldolgozottsági adatok szerint ugyanis a voksok 47,38 százalékát kapta.

Így néz ki majd a Parlament névsora
A leadott szavazatok 98,86 százalékának összesítése után a következő képviselők kerültek a parlamentbe a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint.

Meghalt egy idős férfi szavazás közben Szentendrén
Meghalt egy idős férfi az egyik szentendrei óvodában kialakított szavazókörben vasárnap délután, a haláleset miatt másfél óráig nem lehetett voksolni - közölte a választókerület választási irodájának vezetője az MTI-vel.

Választás Szentendrén

Választás: szabálysértő kampányolás - elmarasztalt ellenzéki összefogás Pomázon
A három szavazókörnek is helyet adó egyik pomázi iskolától kevesebb mint 150 méterre folytatott kampány miatt marasztalta el az ötpárti ellenzéki összefogást a 3-as számú, szentendrei központú választókerület országos egyéni választási bizottsága.

Spórolhat a VSz Zrt is - energiahatékonysági fejlesztések Szentendrén
A felére csökkennek a VSz Zrt. épületének fenntartási költségei, köszönhetően a Concerto-program keretében nemrég átadott energiahatékonysági fejlesztésnek. A projekt további beruházással folytatódik a jövőben.

Alapcső-letétellel elkezdődött a Dunakanyari Csatornázás
Az „alapcsőnek” a letételével elkezdődött a minap hivatalosan is a Dunakanyari Csatornázás projektje. Dietz Ferenc polgármester minderről Facebook oldalán számolt be.

Szentendrei mobilgát

Sikeres vizsga után a turizmust is fejleszti az átadott szentendrei mobilgát
Ma már osztatlan sikere van a mobil árvízvédelmi falnak, hiszen sikeresen vizsgázott a legnagyobb vizsgán, a tavaly júniusi rekordárvíznél, fejtette ki Hadházy Sándor a szentendrei mobilgát hétvégi átadóján.

Mozdulj meg értük! – jótékonyság és futás Húsvétkor
Jótékonysági futóversenyt rendez a szentendrei önkormányzat, a Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület, a Szentendrei Városi Sportegyesület és a Szentendrei Konzervatív Esték Klub idén Húsvétkor.

Vádemelés előtt a halálos balesetet okozó szentendrei fiatal – FOTÓK
Egy 16 éves fiatal hunyt el abban a balesetben, ami még tavaly nyáron történt Szentendrén. A rendőrség most zárta le vádemelési javaslattal az ügyet, e szerint a szentendrei 19 éves sofőr bíróság elé állhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: