Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Augusztus 05. 09:14, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Veszélyben a menhely, szépül a korzó, baleset - Heti hírek

Veszélyben a menhely, szépül a korzó, baleset - Heti hírek

Fákkal szépül a korzó… Elkészült a Szentendrét Pomázzal összekötő út felújítása… Végveszélyben a szentendrei állatmenhely… Vaddisznók tombolnak Szentendrén… Megvan a győztes! Lezárult fotójátékunk! Hírösszefoglaló!

Fákkal szépül a korzó - gátról jelentjük
A tavaly kivágott fák helyére 48 juharlevelű platánt ültet a város a szentendrei korzóra a gátépítési beruházás keretében. Jelenleg ismét gőzerővel zajlik a munka az új védműrendszeren.

Kész a Szentendrét Pomázzal összekötő út
Elkészült a Szentendrét Pomázzal összekötő út felújítása, a megújult útszakaszt ráadásul csütörtökön már át is adta a közút.

Végveszélyben a szentendrei állatmenhely – segítsünk! - VIDEÓ
Elfogyott a szentendrei állatmenhely működőséhez szükséges anyagi forrás, így kétszázötven állat sorsa került veszélybe. Már nincs egy hétre való pénze a menhelynek.

Végveszélyben a szentendrei menhely

Vaddisznók tombolnak Szentendrén - VIDEÓ
Betörnek a kertekbe, minden ehetőt felfalnak, egyes házaknál a teraszra is felmerészkednek a vaddisznók egy szentendrei utcában. A lakók félnek tőlük, de egyelőre nincs megoldás helyzetükre.

Engedély nélküli tűzifa-árusok Szentendrén
Több olyan faárus jelent meg az elmúlt időszakban Szentendrén, akinek nincs engedélye az árusításra, ráadásul ellenőrizhetetlen mennyiségű fát árulnak. Óvatosan a trükkösökkel!

Még szeptember végéig vár a Dumtsa Korzó
Idén is remek hangulatot varázsol Szentendrére a Dumtsa Korzó. A látogatók élményeket gyűjthetnek a színes kínálatból, régi barátokkal futhatnak össze és új ismeretségeket köthetnek a hangulatos környezetben.

Baleset Budakalásznál – nagy sebességgel csapódott a szalagkorlátnak - FOTÓK
Nagy sebességgel a szalagkorlátnak csapódott a budakalászi bevásárlóközpont közelében egy autó múlt szerdán éjjel. Hárman sérültek meg a balesetben.

Baleset Budakalásznál

Megvan a győztes! Lezárult fotójátékunk!
Múlt pénteken éjfélkor véget ért a szavazás és ezzel lezárult a Keressük a legjobb nyári pillanatot című fotójátékunk. Ezzel természetesen meg is van a győztes, aki a Z+ K Euro Kft 20 ezer forint értékű ajándékutalványát nyerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás