Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Május 20. 08:14, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Zárolták a lövöldöző vagyonát, Nem mindennapi látvány - Heti hírek

Zárolták a lövöldöző vagyonát, Nem mindennapi látvány - Heti hírek

Átadja a Ferenczy Múzeum új épületét… Zárolták a többször élettársára lövő szentendrei férfi vagyonát… Nem mindennapit látvány a Szentendrei úton… A rendőrség is keresi a szentendrei virágtolvajt… Hírösszefoglaló!

Hamarosan átadják a megújult Pajor-kúriát – FOTÓK

Hamarosan átadja a Ferenczy Múzeum új épületét, a Pajor-kúriát, a közelmúltban ugyanis elkészült az épület bővítése és felújítása. A múzeum segítségével felidézzük a kúria és névadójának történetét.

Zárolták a heccből féltékennyé tett szentendrei lövöldöző vagyonát

Zárolta a hatóság a közelmúltban többször élettársára lövő szentendrei férfi vagyonát, akit a Blikk információ szerint párja csak heccből akart féltékennyé tenni.

Szentendrei lövöldöző

Nem mindennapit látvány a Szentendrei úton – FOTÓ

Szokatlan és rendkívül érdekes látvány tárul elénk a Szentendrei úti vasúti felüljárónál, melyet bontottak a szakemberek a vasúti pálya felújítási munkái miatt.

Megoldott szennyvíz-gond több szentendrei utcában

Gyakran problémát okoz heves esőzésekkor a feljövő szennyvíz több utcában is Szentendrén. A Bogdányi utcában és a Stromfeld utcában azonban már megoldották a szakemberek a szennyvízelvezetését.

Már a rendőrség is keresi a szentendrei virágtolvajt

Már a rendőrség is keresi azt a szentendrei virágtolvajt, aki a közelmúltban egy szentendrei utcában kihelyezett virágtartóból lopott több alkalommal virágokat. Az esetet biztonsági kamera is rögzítette. Közlemény!

Szomszédolás, piknik és várostörténet Szentendrén

Nyissunk egymásra mottóval tervez június elsejére Szomszédünnepet Szentendre. Az eseményen nemcsak szomszédainkat, hanem lakóhelyünket is jobban megismerhetjük, sőt különféle programokon is szórakozhatunk.

Szentendrei kedvezménykártya

Kedvezménykártya az Ipartestülettől Szentendrén

Kedvezménykártyával engedménnyel vásárolhatunk illetve vehetjük igénybe a szolgáltatásokat a Szentendrei Kistérségi Ipartestület tagjainak üzleteiben, köszönhetően a szervezet új kezdeményezésének.

Vadgesztenye permetezés Szentendrén – ránk nem veszélyes!

Nem veszélyes ránk az a permetezőszer, mellyel a szakemberek ma kezdték el kezelni a szentendrei vadgesztenyefákat. A közelükben lévő gyümölcsfák, zöldségek esetében viszont egészségügyi várakozási időt kell tartani.

Családi nap az Almafa Gyerekházban

Családi nap gyereknapra az Almafa Gyerekháztól

Arcfestés, ugrálóvár, kézműves és kreatív foglalkozások, zenés, táncbemutatók, ínyenc kóstoló… egyebek közt mindez vár jövő vasárnap, május 26-án az Almafa Gyerekház Családi napján.

A Korona Védelmében – nyári tábor

Közhírré tétetik, hogy az Úr 1541. évében Szulejmán szultán a fényességes Porta seregével Buda városa alá érkezett, hogy elűzze a gyermek királyt támadó osztrák hadakat…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a