Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Szeptember 01. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Átverés, tinirablók, új testvérváros – Heti hírek Szentendre

Átverés, tinirablók, új testvérváros – Heti hírek Szentendre

Tűzifás átverés, Új, vietnámi testvérvárosa lett Szentendrének, vádemelés előtt a 18 éves rabló és társai, Bemutatták a Ferenczy Múzeum új szerzeményét, Elkezdődött a pomázi körforgalom építése. Hírösszefoglaló

Figyelem! Vigyázzon, aki tűzifát vásárol!
Hamarosan véget ér a nyár és a hűvös idő beköszöntével a fűtési szezon is megkezdődik. A legtöbben ilyenkor kezdik el beszerezni a télen meleget adó tűzifát.

Új, vietnámi testvérvárosa lett Szentendrének
A vietnámi Hoi An település testvérvárosa lett Szentendrének, miután augusztus 20-án a két város vezetése hivatalosan is szentesítette a kapcsolatot. A távol-keleti település 1999 óta az UNESCO világörökségi része.

Erőszakos szentendrei és tahitótfalui tinik – vádemelés előtt a 18 éves rabló és társai
Vádemelési javaslatot tett a szentendrei rendőrkapitányság, abban az ügyben, melyben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott N. Dávid 18 éves szentendrei lakos és társai ellen.

Bemutatták a Ferenczy Múzeum új szerzeményét
Csütörtöktől láthatja a nagyközönség a szentendrei Ferenczy Múzeum új szerzeményét, Jeges Ernő (1898-1956) Mátyás király tudósai körében című festményét a Pajor-kúriában.

Bemutatták a Ferenczy Múzeum új szerzeményét

Elkezdődött a várva várt pomázi körforgalom építése – két hétig dugó lesz
Körforgalmat alakítanak ki a pomázi Hősök terén a legforgalmasabb útkereszteződésben, ezért a környéket keddtől két hétre lezárják. A forgalmat elterelik, jelentős torlódások várhatók.

Tömegbaleset a Szentendrei úton
Öt autó ütközött össze a Szentendrei út főváros felé tartó szakaszán szerdán délután. A balesetben egy ember sérült meg.

Négylábú rendőr is szolgál Szentendrén
Új munkatárs kezdte meg szolgálatát idén nyáron a Szentendrei Rendőrkapitányságon. A „kollégát” Rudi néven avatták rendőrnek és egy igazán jó megjelenésű, kiválóan képzett belga juhász fajtájú szolgálati kutya.

Új edző a szentendrei kosarasoknál
Beindult az új szezon a Szentendrei Kosárlabda SE-nél, a klub új edzővel, Valaczkay Győzővel vág bele az idénybe.

A magyar dal napja hetedszer – Szentendrén is
Hetedszer rendezik meg a magyar dal napját. A Presser Gábor által kitalált országos rendezvényen szeptember 14-én és a felvezető napokon kilenc település és a főváros 33 színpadán mintegy kétezer fellépő vesz részt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.