Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. November 15. 08:29, csütörtök | Helyi

Koccanás és torlódás

Kisebb torlódásra kell számítaniuk az autósoknak Szentendrén a Sztaravodai út és a 11-es út kereszteződésénél Budapest felé, ahol koccanásos baleset történt ma reggel.

2012. November 06. 11:49, kedd | Helyi

Torlódás a Városkapunál

Kisebb torlódásra számíthatnak az autósok Szentendrén a Városkapu üzletháznál, a forgalom irányító lámpák ugyanis sárgán villognak, ráadásul csomópont építési munkálatok zajlanak az érintett kereszteződésben.

2012. November 01. 08:00, csütörtök | Helyi

Zsúfolt utak, nagyobb figyelem az ünnepi hétvégén

Mindenszentekkor szinte az egész ország útra kel, a legtöbben autóba ülnek és elutaznak, hogy leróják kegyeletüket elhunyt szeretteik előtt. Ez az időszak az átlagosnál is nagyobb veszélyt rejt a közlekedők számára.

2012. Október 29. 09:16, hétfő | Helyi

Itt a hó: balesetek, fennakadások, késések

Balesetek, fennakadások, késő vonatok, mindezekkel már rögtön az első őszi havas napon találkozhatunk. Országszerte több helyen is hull a hó, amelyre még holnap is számítanunk kell, de hétvégén inkább esős időnk lesz.

2012. Október 25. 10:08, csütörtök | Helyi

Ismét zebrafestés, útszűkület a Határcsárdánál

Szentendre úgy tűnik, hogy a napokban a megújuló gyalogátkelők városa lett. A Sztaravodai út után ugyanis ma a Határcsárdánál a 11-es úton festik a zebrát a közútkezelő munkatársai. Az autósok útszűkületre számítsanak.

2012. Október 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Itt van az őszi, készüljünk a télies közlekedésre

Ha későn is, de megérkezett az ősz és vele az őszies út körülmények, melyre nem árt felkészülnünk, sőt felkészítenünk autónkat. A rendőrség kér mindenkit, hogy óvatosabban vezessen a változó időjárási körülmények között.

2012. Október 24. 14:07, szerda | Helyi

Zebrafestés a Sztaravodai úton

Festik a zebrákat a Sztaravodai úton a közútkezelő munkatársai, így ma az arra autózók csak szakaszosan tudnak közlekedni.

2012. Október 19. 08:00, péntek | Helyi

Új szolgáltatóval változik a helyi buszközlekedés

December elsejétől új szolgáltató működteti a helyijáratokat Szentendrén, ennek köszönhetően változnak a menetrendek, jegy- és bérletárak. A képviselők szerint jobb lesz és olcsóbb is a szolgáltatás.

2012. Október 15. 17:18, hétfő | Helyi

Bábversennyel a közlekedés biztonságáért

Idén is megrendezi közlekedési és baleset-megelőzési témájú bábversenyét a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, melyre óvodás és általános iskolás gyermekek jelentkezhetnek közlekedéssel kapcsolatos történettel.

2012. Október 12. 14:02, péntek | Helyi

Lámpa nélkül az Egres út és 11-es út kereszteződésénél

Nem működnek a lámpák Szentendrén a 11-es út és az Egres út kereszteződésénél, ezért az autósok kisebb dugókra számíthatnak, elsősorban a főútra bevezető úton. Az arra közlekedők fokozottabban figyeljenek!

2012. Október 06. 16:41, szombat | Helyi

Felújítás miatt forgalomkorlátozás a Mozaik utcai felüljárón

Várhatóan december közepéig kell sávszűkítésre és sebességkorlátozásra számítani a Szentendrei úton, a Mozaik utcai felüljárón, ahol több ütemben felújítási munkákat végeznek.

2012. Június 16. 05:00, szombat | Belföld

Bemutatkozott Kecskeméten a Mercedes-Benz hibridhajtású busza

Kecskemét a helyi közösségi közlekedés fejlesztésének a keretében hibridhajtású buszok beszerzését tervezi közbeszerzési eljárással