Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

Egyre több az autólopás Szentendrén is – hogyan védekezzünk
2013. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Egyre több az autólopás Szentendrén is – hogyan védekezzünk

Jelentősen nőtt az autólopások száma az országban az elmúlt egy évhez képest. Szentendrén idén már több kocsit is elloptak, februárban négyet. A rendőrség ezért felhívja az autótulajdonosok figyelmét a védekezésre.

Meglopták a színésznőt Szentendrén, tudja ki a tettes
2013. Április 30. 11:24, kedd | Helyi

Meglopták a színésznőt Szentendrén, tudja ki a tettes

Meglopták Csomor Csillát Szentendrén, mialatt a színésznő a Pest Megyei Könyvtár színpadán szórakoztatta a közönséget, a tolvaj az öltözőből ellopta a művész tárcáját. Csomor Csilla tudja ki a tettes.

Így lophatják el pénzünket a bankautomatáknál – VIDEÓ
2013. Március 22. 09:58, péntek | Helyi

Így lophatják el pénzünket a bankautomatáknál – VIDEÓ

Mindig újabb és újabb módszereket vetnek be a trükkös tolvajok, hogy megszerezhessék pénzünket. Sokszor a legegyszerűbb, legpofátlanabb ötletekkel fosztják ki áldozataikat, akár, ahogy ezen a videón. Vigyázzunk!

Biciklisek az utakon, besurranók, autófeltörők - vigyázzunk!
2013. Március 14. 08:12, csütörtök | Helyi

Biciklisek az utakon, besurranók, autófeltörők - vigyázzunk!

Indul a kerékpáros szezon és kezdődik a besurranó betörők időszaka is, előzzük meg a baleseteket és az áldozattá válást. Emellett megszaporodtak Szentendrén az autófeltörések, erre is felhívja a figyelmet a kapitányság.

Szívtelen autólopás, segítséget kérnek a szentendrei nagycsaládosok
2013. Január 17. 08:19, csütörtök | Helyi

Szívtelen autólopás, segítséget kérnek a szentendrei nagycsaládosok

Ellopták egy 22 éves kisbuszt, amivel egy család a tíz éve éber kómában lévő gyermekét szállítja. A Szentendrei Nagycsaládosok Egyesülete kér mindenkit, hogy aki felismeri a kocsit, hívja a rendőrséget vagy a családot.

Lopott bicikli keresi gazdáját
2013. Január 11. 11:44, péntek | Helyi

Lopott bicikli keresi gazdáját

Lefoglalt kerékpár gazdáját keresi a szentendrei rendőrkapitányság, mely eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétségének gyanúja miatt.

2012. November 30. 09:43, péntek | Helyi

Most már rendszer lesz? Újabb kábellopások a szentendrei hév vonalán

Ismét kábeleket loptak a fővárosban a H5-ös, szentendrei hév vonalán, továbbá a VIII. kerületben a 37A villamos vonalán – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

2012. November 24. 10:58, szombat | Helyi

Ismét kábeleket loptak a szentendrei hév vonalán

Összesen 170 méternyi kábelt loptak el a szentendrei HÉV vonalán, Csillaghegy és Római fürdő megállóhelyek között, ezért késtek a szerelvények – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

2012. November 03. 12:37, szombat | Helyi

Gyerekbűnözőket fogott a szentendrei rendőrség

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat K. M. 17 éves, L. D. 15 éves és L. Tamás 18 éves fiatalkorúak ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

2012. Október 05. 13:08, péntek | Helyi

Kábelt loptak a szentendrei HÉV-vonalon

Több villamos- és HÉV-vonalon, köztük a szentendrein is kábelt loptak el csütörtökre virradóan a fővárosban, a kár összértéke 6,4 millió forint – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

2012. Május 26. 07:09, szombat | Kék hírek

Kifosztották a szentkúti nemzeti kegyhelyet

Egymillió forintos kárt okozott a Nógrád megyei, szentkúti nemzeti kegyhelyen egy ismeretlen elkövető, aki kifosztotta a perselyt és templomi kegytárgyakat lopott el – közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken.

2012. Május 23. 07:15, szerda | Kék hírek

Lopott sírkővel üzletelt a temetőőr

Többrendbeli lopás miatt indult eljárás egy dombóvári temetőgondnok ellen, aki síremlékek fedőlapjait adta el egy sírkőkészítő vállalkozónak – közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.