Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Február 18. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

A gát látványa, balfácán fegyveres rabló – Heti hírek

A gát látványa, balfácán fegyveres rabló – Heti hírek

Elkészültek a gát látványtervei, fegyveres rablás, ügyfélbarát okmányiroda, marad városé a rendelőintézet, karsztvíz-kút a V-8-ban, fotójátékunk eredményhirdetése, egyebek között ezek történtek az elmúlt napokban.

Így néz majd ki a gát!
Elkészültek a gátépítés látványtervei, melyek bemutatják, hogyan is néz majd ki Szentendre új gátrendszere októbert követően. Részletek ITT!

Balfácán szentendrei fegyveres rabló - érvénytelen belga frankot rabolt
Fegyveres rablás kísérletének bűntette miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki múlt kedden egy szentendrei utazási irodát rabolt ki. Érvénytelen belga frankot zsákmányolt! Részletek ITT!

Ügyfélbarát nyitvatartás az okmányirodában
Új, ügyfélbarát nyitvatartást vezetett be az okmányiroda, mely az újításnak köszönhetően reggel 8 órától 20 óráig várja az ügyfeleket. Szentendrén az elsők közt léptett életbe ez az újítás. Részletek ITT!

Nem lesz állami Szentendre rendelőintézete
Megtartja saját fenntartásban rendelőintézetét Szentendre, minderről a közelmúltban döntött a városvezetés. Az intézmény így nem kerül állami kézbe, és marad a magas színvonalú ellátás. Részletek ITT!

KarsztVizes Nyolcas – kúttal a költségcsökentésért
Tiszta karsztvizet találtak a szakemberek a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont területén a közelmúltban kezdett fúrások során. A 118 méteren található víznek köszönhetően jelentősen csökkenti üzemeltetési költségeit a V-8. Részletek ITT!

Kereszteljük el a korközpontot, a névadással nyerhetünk is!
Megnyílt az országban egyedülálló Szentendrei Korközpont Információs Iroda a minap. Dietz Ferenc polgármester közösségi oldalán kért fel mindenkit, hogy nevezzük el együtt az intézményt. A legjobb névötlet ajándékot ér. Részletek ITT!

Nyert a humor és szerelem – fotóverseny eredményhirdetés
Lezárult Valentin napi szerelmesek elnevezésű fotóversenyünk, melynek kihirdetjük a végeredményét, így azt is, hogy ki nyerte a Look Your Best Szentendre és a Barcelona Étterem és Tapas Bár ajándékait. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.