Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Február 17. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Elveszett tűzoltó-kutya, kampány, szigorúbb rendőrök – Heti hírek

Elveszett tűzoltó-kutya, kampány, szigorúbb rendőrök – Heti hírek

Keressük a szentendrei tűzoltók kutyusát, Csukott szemmel autózunk a Szentendrei úton, LMP-s kocsmai zenés kampány, Jobbik Szentendrén, több baleset - szigorúbb szentendrei rendőrök, iskolás lopások… Hírösszefoglaló

Keressük a szentendrei tűzoltók kutyusát!
Elveszett a szentendrei tűzoltóság körülbelül hároméves, szamojed, kan kutyája. A chipes kutyus három napja tűnt el. Ha valaki látta vagy tud róla, hívja a tűzoltóságot!

Csukott szemmel autózunk a Szentendrei úton - VIDEÓ
Nap mint nap rengeteg autós ingázik a fővárosba a Szentendrei úton. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy minden szentendrei rendszeresen használja ezt a főutat. Sokan azonban rutinból, a sebességkorlátozásokat észre sem véve. "Érdekes felmérés".

Sebességkorlátozások a Szentendrei úton

LMP: kocsmai zenés kampány Szentendrén – énekes, dalszövegíró jelölttel
Bemutatta az LMP pénteken Pest megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit, akik a párt szerint képesek lesznek hitelesen megvalósítani a kitűzött korrupcióellenes és munkahely-teremtési célokat.

Vona Gábor Szentendrén: megélhetés, rend és elszámoltatás
A megélhetés, a rend és az elszámoltatás kérdését nevezte a Jobbik-program három fő témájának Vona Gábor pártelnök egy szentendrei lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón pénteken.

A több baleset miatt szigorúbbak lesznek a szentendrei rendőrök
Figyelmetlenség miatt emelkedett a személyi sérüléssel járó balesetek száma Szentendrén és térségében. Ezért a kapitányság felhívásban fordul a lakossághoz.

Elképesztő: szentendrei és budakalászi iskolákban loptak telefont
Több alkalommal is történt lopás az elmúlt hetekben a Szentendrei Rendőrkapitányság területén található iskolákban. Az ismeretlen tettes az őrizetlenül hagyott táskákból lopott mobilokat Szentendrén és Budakalászon.

Napok óta nem tudott lábra állni
Napok óta nem tudott lábra állni, míg végül pilisszentlászlói körzeti megbízott az ablakon keresztül bemászva segítsen a bajba jutott férfin.

János Vitéz és párkapcsolati társasjáték Szentendrén
Hamarosan folytatódik a szentendrei színházi évad tavaszi szezonja Ivancsics Ilona és Színtársainak köszönhetően a PMK-ban. Februárban zenés táncos mesejáték, március elején párkapcsolati társasjáték várja a közönséget.

InfoSzentendre.hu cégregiszter, cégkatalógus

Legyen Ön is az InfoSzentendre.hu Partnere!
Legyen Partnerünk és kerüljön be cégkatalógusunkba! Most ajándék 2 hetes közepes bannert adunk ajándékba! Csatlakozzon cégregiszterünk eddigi tagjaihoz! Érdeklődés: 20/333-9318 vagy a dunakanyar@dunakanyar.hu címen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben