Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Március 31. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Gázpisztolyos garázdaság, verekedés, jótékonyság – Heti hírek

Gázpisztolyos garázdaság, verekedés, jótékonyság – Heti hírek

Jótékonysági futás lesz Húsvétkor... Felfedezések a föld alatt... Gázpisztollyal lőtt... Verekedés után a kocsiból akarta kirángatni... Kerékpárosok az utakon... Hírösszefoglaló!

Mozdulj meg értük! – jótékonyság és futás Húsvétkor
Jótékonysági futóversenyt rendez a szentendrei önkormányzat, a Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület, a Szentendrei Városi Sportegyesület és a Szentendrei Konzervatív Esték Klub idén Húsvétkor.

Felfedezések a föld alatt – barlangokról Szentendrén
Melyik hazánk legmélyebb barlangja? Egyebek közt erre is választ kaphatunk április 8-án a PMK-ban, ahol Felfedezések a föld alatt címmel hallható Slíz György előadása könyvbemutatóval egybekötve.

Gázpisztollyal lőtt, majd ütött egy 72 éves szentendrei férfi
Előzetes szóváltás nélkül odalépett egy házaspárhoz, egy gázpisztollyal rálőtt a sértettre, majd megütötte. Mindezzel egy 72 éves szentendrei férfit gyanúsít a rendőrség.

Szentendrei rendőrség - garázdaság, verekedés

Négy férfi támadt egy boltosra és vendégére, majd autókat rongáltak Pomázon
Négy férfit fogtak el a szentendrei rendőrök, a gyanúsítottak ugyanis egy pomázi üzletben a bolt egyik alkalmazottját és egy vendéget bántalmaztak a minap, majd autókat rongáltak.

Verekedés után a kocsiból akarta kirángatni – Garázdaság Tahitótfaluban
Eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Szilveszter 24 éves és Sz. Tamás 23 éves tahitótfalui lakosok ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Újabb kiállításra készül a Munkácsy Mihály-díjas szentendrei festőművész
Kárpáti Tamás festőművész a fővárosi Forrás Galériában állítja ki a közeljövőben alkotásait. A Munkácsy Mihály-díjas festőművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja április 3-án nyitja meg Kert című tárlatát.

Bővültek a közterület-felügyelők hatáskörei - Tájékoztatás
Több központi jogszabály módosítása érintette a helyi önkormányzatok által fenntartott közterület-felügyeletek működését, melynek köszönhetően bővültek a közterület-felügyelők intézkedési lehetőségei, hatáskörei.

Kerékpárosok az utakon

Kerékpárosok az utakon - óvatosan
A tavasz beköszöntével jelentősen megemelkedik a közlekedésben résztvevő kerékpárosok száma. Ezért fontos, hogy a közlekedés valamennyi résztvevője fokozottan ügyeljen a kétkerekűek biztonságos közlekedésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás