Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Január 06. 09:11, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Hős tűzoltó, betlehem-rongálás, szakadékba zuhant siklóernyős – Heti hírek

Hős tűzoltó, betlehem-rongálás, szakadékba zuhant siklóernyős – Heti hírek

Megvan az M0-s útvonala a 10-es és 11-es út között… Szentendrei tűzoltó segített elfogni egy tolvajt… Pénzjutalom a betlehem-rongálóért… Szakadékba zuhant egy siklóernyős… Kéményseprésből sikkasztás… Hírösszefoglaló

Kijelölte a kormány az M0-s autóút útvonalát a 10-es és 11-es út között
Kijelölte a kormány az M0-s autóút 10-es és 11-es út közötti szakaszának nyomvonalát - derül ki a Magyar Közlöny múlt hétfői számából.

Szentendrei tűzoltó segített elfogni egy tolvajt - VIDEÓ
Szabadnapos szentendrei tűzoltó segítségével fogtak el a rendőrök egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint a fővárosban, Zuglóban feltörte egy autó csomagtartóját, ám észrevették őt, és menekülni kezdett.

Szentendrei tűzoltó segített elfogni egy tolvajt - VIDEÓ

Kétszázezer forint jár a betlehem-rongálóért!
Nyomozást folytat rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, mely nyomravezetői díjként 200 ezer forintot ajánlott fel.

Kéményseprésből sikkasztás Szentendrén
Összesen 221 alkalommal állított ki hamis számlát az a férfi, aki kéményseprő munkálatokat végzett Szentendrén, majd elszikkasztotta a befolyt összeget. A szentendrei rendőrség vádemelési javaslattal lezárta a nyomozást.

Szakadékba zuhant, majd fennakadt egy fán egy siklóernyős Pilisszántón
Szakadékba zuhant egy siklóernyős Pilisszántón, az Orosdy-kastély közelében szombaton délután. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Csúnya baleset Szentendrén – óvatosan az utakon
Csúnya baleset történt múlt héten Szentendrén. Egy furgon tért le az útról és borult fel még december 30-án. A balesetben ketten megsérültek. Óvatosan közlekedjünk és figyeljünk alaposabban a téli útviszonyokra!

Meseíró verseny az Árvácskával Szentendrén

Meseíró verseny az Árvácskával Szentendrén
„Miről beszélgetnek egymás között az állatok” címmel rendez meseíró versenyt a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület. A kiírásra az általános iskolások jelentkezhetnek.

Kötelező eb-összeírást tart a szentendrei önkormányzat
Szentendre önkormányzata 2014. január másodikától március 31-ig végzi az eb-összeírást a városban az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény alapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.