Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Június 17. 09:08, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Százmilliós károk, változó buszközlekedés, nyit az új Ferenczy Múzeum

Százmilliós károk, változó buszközlekedés, nyit az új Ferenczy Múzeum

Már nincs árvízi készültség Szentendrén, de több százmilliós károkat okozott az áradás… Változik a városi buszközlekedés… Szerdán nyit a Ferenczy Múzeum a felújított Pajor Kúriában… Elszabadult egy komp… Hírösszefoglaló.

Már 3 és fél métert apadt a Duna Szentendrénél – százmilliós károk
Már majd 3 és fél métert apadt a Duna Szentendrénél, hétfő reggelig ugyanis újabb fél méterrel csökkent a víz szintje. Több százmilliós károkat okozott az ár a városban.

Ismét járnak a buszok Visegrád és Budapest között
Vasárnap üzemkezdettől ismét közlekednek a buszok a 11-es főúton Visegrád és Budapest között, és szintén közlekednek a buszok a Szentendrei-szigeten a váci révig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője.

Buszközlekedés Szentendre

Változik a buszközlekedés rendje Szentendrén
Július 1-től megváltozik Szentendre buszközlekedési rendje, továbbá új bérlet vezetnek be a szolgáltatók.

Szerdán nyit az új Ferenczy Múzeum Szentendrén
Szerdától látogatható az új Ferenczy Múzeum, amely Szentendre legnagyobb világi műemlék épületében kapott helyet a felújítást követően.

Már újul Izbégen a Szentlászlói út
Már egy hete tart a Szentlászlói út felújítása Izbégen, a beruházásnak köszönhetően több ezer szentendrei közlekedése válik könnyebbé és biztonságosabbá. Nyár végéig forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Elszabadult egy komp Visegrádnál, Szentendrénél kapták el
Vízi rendőröknek kellett megállítaniuk a Dunán egy sodródó motoros révhajót és az ahhoz tartozó komptestet péntek hajnalban Visegrád térségében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Elszabadult komp - Szentendrén kapták el

Megrögzött szentendrei potyázót fogtak el egy győri szállodában
Megrögzött potyázót fogtak el egy győri szállodában. A férfi ellen már több elfogatóparancs volt érvényben hasonló ügyek miatt - közölte szombaton a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Ilyen volt a rekordárvíz Szentendrén - VIDEÓ
A rekord magasságú árhullám példás összefogásra sarkalta a szentendreieket. Lassan már fellélegezhetünk, de egyelőre még az árvíz utáni helyreállítás zajlik. Ilyen volt az áradás a városban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: