Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Május 27. 10:34, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Szentendre új hotelje, első díjas táncegyüttes, bravúrgyőzelem – Heti hírek

Szentendre új hotelje, első díjas táncegyüttes, bravúrgyőzelem – Heti hírek

Átadták Szentendre első négycsillagos szállodáját… A Szentendre Táncegyüttesé lett az első díj az Országos Néptáncfesztiválon… Hogy ne legyenek árvák! Nyílt napot tart az Árvácska… Bravúrgyőzelem, játék. Hírösszefoglaló

Átadták Szentendre első négycsillagos szállodáját
Június elejétől fogadja a vendégeket Szentendre első négycsillagos szállodája. A 400 millió forintos fejlesztéssel létrehozott Bükkös Hotelt pénteken adták át.

A Szentendre Táncegyüttesé lett az első díj az Országos Néptáncfesztiválon
A Szentendre Táncegyüttes sikerét hozta a XXII. Szolnoki Országos Néptáncfesztivál, amelyen péntektől vasárnapig kereken ezer táncos és zenész lépett színpadra a versenyprogramban, illetve egyéb produkciókban.

Szentendre Árvácska Állatvédő Egyesület nyílt nap

Hogy ne legyenek árvák! - Nyílt napot tart az Árvácska
Örökbe fogadás, bemutatók, keverék kutyák szépségversenye, állatvédelmi totó-lottó és adománygyűjtés, egyebek közt mindez várja az érdeklődőket a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület június 8-ai nyílt napján.

Szentendrei premier: Római vakáció a mozifilm 60. évfordulóján
Tenki Réka és Fekete Ernő főszereplésével színházban mutatják be a legendás mozifilm történetét, a Római vakációt. Az Orlai Produkciós Iroda előadását a szentendrei városháza udvarán láthatja a közönség júliusban.

Hamarosan indulnak a V-8-as nyári táborok
Úszásoktatás, kézműves foglalkozások, kirándulás, kosárlabda, foci, asztalitenisz, társasjáték, bowling, vetítés, mindezek várják a gyerekeket a V-8 nyári táboraiban.

Nyári táborok a szentendrei V-8-ban

Novodomszky Éva becsempészte Szentendrére Szicíliát
Mit keres két pálmafa egy szentendrei udvaron? Miért puszilgatják Szicíliában vadidegen nők a másik hasát? Novodomszky Éva, műsorvezető arról mesélt a Nők Lapjában, hogyan zajlik az élet egy nemzetközi családban.

Bravúrgyőzelemmel zárta a szezont a szentendrei kosárcsapat - FOTÓK
A hosszabbításban győzte le az ELTE-BEAC csapatát a hétvégén a Szentendrei KSE NB II-es felnőtt alakulata, amely ezzel a győzelemmel búcsúzott a szezontól. A fiúk jelenleg a tizenegyedikek a tabellán.

Legszebb szentendrei fotók - játék

Így áll jelenleg fotóversenyünk! Felfedtük a szavazatokat!
Felfedtük a szavazatok állását a legszebb szentendrei és dunakanyarbeli képeket kereső fotóversenyünkön. Még pár napig voksolhatnak a résztvevők és családtagjaik, barátaik! Megéri a Bükkös Hotel ajándékáért!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.