Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. December 01. 10:22, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Templom-felújítás, cipősdoboz, tűz és halálos baleset – Heti hírek

Templom-felújítás, cipősdoboz, tűz és halálos baleset – Heti hírek

Felavatták a megszépült Keresztelő Szent János plébániatemplomot. Tűz ütött ki egy pincében. Cipősdoboz akció. Elkezdődött az Advent. Iszonyatosan összetört az autó a budakalászi halálos balesetben. Hírösszefoglaló

Felavatták a megszépült Keresztelő Szent János plébániatemplomot Szentendrén
Felavatták a megújult szentendrei Keresztelő Szent János plébániatemplomot szombaton.

Tűz ütött ki egy szentendrei pincében
Lángra kapott a felhalmozott tűzifa illetve mellette használati tárgyak is Szentendrén a Gyöngyvirág utca egyik házának pincéjében múlt csütörtökön. A tüzet a tulajdonos kezdte el oltani, majd a tűzoltók fékezték meg.

Cipősdoboz akció Szentendrén is
Idén már Szentendrén is zajlik a rászorulók számára tizedik éve megrendezett Cipősdoboz gyűjtés. Az akció során december 19-éig segíthetjük a nélkülözők, nehéz helyzetben lévők karácsonyát.

Cipősdoboz akció Szentendrén is

Elkezdődött a szentendrei Advent – programok Vízkeresztig
Adventi programok, szabadtéri rendezvények, közös gyertyagyújtások, kézművesség, kiállítások, vásár, szilveszteri buli és ünnepi hangulat, mindez vár bennünket Szentendre belvárosában november 28-ától január 4-ig.

Lejárt a műszakija, ezért inkább kicserélte a rendszámot – Pomázon bukott le
Lejárt teherautóján a műszaki vizsga érvényessége, ezért inkább egy másik rendszámot szerelt fel rá egy férfi. Pomázon közlekedve lebukott a közelmúltban, most pedig vádemelés vár rá.

Öt évvel ezelőtti fegyveres rablás gyanúsítottjait fogták el – egyikük budakalászi
Fegyverrel és késsel támadta meg, illetve rabolta ki két maszkos férfi egy teherautó utasait, súlyos sérüléseket okozva még 2009-ben Vácrátóton. A bűncselekmény gyanúsítottjait csak most sikerült elfogni.

Iszonyatosan összetört az autó a budakalászi halálos balesetben - FOTÓK
Iszonyatosan összetört az autó a múlt hétfői budakalászi halálos balesetben, mely során a fának csapódott egy autós, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedet, hogy a helyszínen életét vesztette.

Világháborús centenárium - Lövészárkok karácsonya: új kiállítás a Skanzenben

Világháborús centenárium - Lövészárkok karácsonya: új kiállítás a Skanzenben
Ajándék a frontról címmel az első világháborútól az 1970-es évekig mutatja be a karácsonyt személyes tárgyakon és személyes visszaemlékezéseken keresztül péntektől a Skanzen új kiállítása.

Forgasson és nyerjen a V-8-ban
Vásároljon bármelyik szolgáltatónál a V-8 épületében 5000 forint felett, egy szerencsekártyával forgathat a szerencsekerékkel, mellyel kedvezmények közül nyerhet.

Még több InfoSzentendre.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: