Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Június 16. 08:13, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Több száz lopott festmény, életveszélyes tűz, programok, gasztroélmények – Heti hírek

Több száz lopott festmény, életveszélyes tűz, programok, gasztroélmények – Heti hírek

Több száz lopott festmény Szentendrén... Életveszélyes tűz – két embert menteni kellett... Jó példa a mobilgát... Múzeumok Éjszakája és Dumtsa Forgatag... Finomságok, egyedi gasztroélmények... Hírösszefoglaló!

Több száz lopott festmény Szentendrén - várják tulajdonosaikat!
A festők városának legnagyobb galériája jelenleg a szentendrei rendőrségen látható, köszönhetően annak, hogy az elmúlt időszakban a térség rendőrei erre szakosodott betörőket fogtak és több száz képet foglaltak le.

Életveszélyes tűz Szentendrén – két embert menteni kellett
Összehordott szemét gyulladt meg szerdán Szentendrén, a Pannónia telepen. A lángokat megfékezték, két embert kimenekítettek - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem az MTI-t.

Halálos baleset – motoros és kisteherautó ütközött a Szentendrei úton
Motorkerékpár és kisteherautó ütközött össze Budapesten, a III. kerületben, a Szentendrei út és a Záhony utca kereszteződésében szerdán, a motoros életét vesztette.

Jó példa a szentendrei mobilgát – kezdődik Visegrádon is az építése
Több mint 1,3 milliárdos beruházás keretében gátrendszert épít Visegrád a Duna mentén - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t hétfőn, a projektnyitót követően.

Gyógyíthatatlan kisfiú álmát teljesítette a szentendrei altiszti akadémia
Valóra vált a gyógyíthatatlan izomsorvadásban szenvedő Brán Balázs álma, melynek megvalósításában a szentendrei altiszti akadémia segített.

Gyógyíthatatlan kisfiú álmát teljesítette a szentendrei altiszti akadémia

Múzeumok Éjszakája Szentendrén – rengeteg program
Neves képzőművészek, iparművészek, szobrászok tartanak tárlatvezetést, mellette filmvetítések, gyerekprogramok, mindezek várnak több mint 20 helyszínen Szentendrén a Múzeumok Éjszakája rendezvényen június 20-án.

Dumtsa Forgatag - könyvheti újdonságok után újabb programok
Idén Szentendre is csatlakozott az Ünnepi Könyvhéthez, mely során könyves programokkal is várt a Dumtsa Forgatag. A programsor a Nyári napforduló ünnepével, a Múzeumok és galériák éjszakájával folytatódik.

Hamarosan Szentendrei Teátrum és Nyár
Hamarosan, július 10-én az Übü király bemutatójával kezdődik a Szentendrei Teátrum és Nyár rendezvénysorozat, ettől függetlenül azonban már júniusban is számtalan szabadtéri program várja az érdeklődőket.

Finomságok, egyedi gasztroélmények és főzős gyerektáborok Szentendrén

Finomságok, egyedi gasztroélmények és főzős gyerektáborok Szentendrén
Finomságok, kurzusok, egyedi gasztroélmények és különleges főzős gyerektáborok, mindezeket kínálja júniusban az Ínyencház Főzőiskola Szentendrén. Finom ételek, tanulás, szórakozás, hobbi egyszerre!

Még több hír az InfoSzentendre.hu hírrovatában!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 14:32, péntek | PR

Raktár bérlés az agglomerációban – gördülékeny áruforgalom bárhonnan

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára a siker egyik legfontosabb alappillére az azonnal hozzáférhető árukészlet.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).