Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 07. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Trafikbetörés, rendkívüli kiállítássorozat, pataktakarítás, születésnap – Heti hírek

Trafikbetörés, rendkívüli kiállítássorozat, pataktakarítás, születésnap – Heti hírek

Változik a forgalmi rend az Árpád hídnál… Szentendrei dohányboltba törtek be… Közel félezer alkotó kiállítása Szentendrén… Alföldi Róbert az X-faktorról és szentendrei incidensről… Egyévesek vagyunk! Hírösszefoglaló!

Változik a forgalmi rend az Árpád híd térségében – Csökkenhet a dugó Szentendre felől
Csökkenhetnek a dugók a reggeli csúcsidőben Szentendre irányából a fővárosban az Árpád híd térségében, ahol számos pontot változik a forgalmi rend ma, hétfő reggeltől.

Szentendrei dohányboltba törtek be – elfutottak, de elkapták őket
Őrizetbe vették a rendőrök azt a két budapesti férfit, akik múlt szerda éjjel betörtek egy szentendrei Nemzeti Dohányboltba. Megpróbáltak elfutni a rendőrök elöl, de végül elkapták őket.

Közel félezer alkotó kiállítássorozata Négy elem címmel
A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete több mint 470 művészének alkotásaiból nyílt tárlatsorozat Négy elem címmel szombaton. A négy helyszínen zajló seregszemle megnyitója a szentendrei MűvészetMalomban volt.

Alföldi Róbert az X-faktorról és szentendrei incidensről
Hétről hétre láthatjuk az X-faktor mentoraként, közben rendez és fellép, minderről illetve a szentendrei incidenséről is kérdezte Szily Nóra a life.hu interjújában a színész-rendezőt.

Papírhajó-hajtogatás Szentendrén

Papírhajó-hajtogatás és Nagy Rajzolás Szentendre Fő terén
Akár óriási papírhajókat is hajtogathatunk a Ferenczy Múzeum október 13-ai rendezvényén Szentendre főterén, sőt rajzainkkal fel is díszíthetjük a Nagy Rajzolásra és hajóhajtogatás programon.

Őszi ruha csere-bere a Skanzenben
„Ami az egyik embernek szemét, a másiknak kincs” alapelvből kiindulva szervez őszi ruha csere-berét a Skanzen október 12-én és 13-án az Őszi nagytakarítás rendezvénye keretében.

Újra Őszi Bükkös-pataktakarítás családi nappal
Október 19-én, szombaton ismét összefogásban tisztíthatjuk meg a Bükkös-patak környékét. A szemétszedés mellett pedig programokkal igazi családi nap is várja az érdeklődőket.

Egyéves az InfoSzentendre.hu – Köszönjük!
Első születésnapunkat ünnepelhetjük az InfoSzentendre.hu-val, amely tavaly októberben indult, azóta pedig meghatározó hírportállá vált a térségben, hiszen híreinket nap mint nap ezrek olvassák. Köszönjük!

Egyéves az InfoSzentendre.hu

JÁTÉK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.