Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 13. 08:51, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Trafikmutyi, milliárdos fejlesztés, pofátlan tolvaj

Trafikmutyi, milliárdos fejlesztés, pofátlan tolvaj

Szentendrét sem kerüli el a trafikmutyiként emlegetett dohánypályázatok ügye… Milliárdos fejlesztés az ipari parkban… Javítják a Dunakorzó beszakadt útját… Nyit Szentendre legrangosabb wellness hotelje… Hírösszefoglaló!

Trafikmutyi Szentendrén is?
A felháborodást okozó trafikpályázatok Szentendrét sem kerülték el, a városban a legtöbb koncessziót kormány közeli vezetők családtagjai nyerték. A pályázaton emellett azonban több munkanélküli is megélhetéshez jutott.

Milliárdos fejlesztés Szentendrén - Építőipari tudásközpontot adtak át
Átadták az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. új tudásközpontját pénteken Szentendrén. Az ipari parkban több mint 2,4 milliárd forintból valósult meg a beruházás.

Beszakadt Dunakorzó Szentendrén

Elkezdődött a beszakadt csatorna javítása – lezárva a Dunakorzó
Elkezdte múlt héten a vízmű az április 24-én beszakadt csatorna javítását és cseréjét a Dunakorzón, melyet a munkálatok idejére, várhatóan két hétre, lezárt a társaság a forgalom elől.

Hamarosan nyit Szentendre legrangosabb wellness hotelje
Hamarosan nyit Szentendre legrangosabb wellness hotelje, a Bükkös Hotel**** & Spa. A Bükkös patak partján álló korábbi panzió 100 millió forintos támogatással alakult át négycsillagos Spa hotellé.

Pofátlan, visszatérő szentendrei virágtolvaj – a kamera felvette - VIDEÓ
Egy pofátlan, visszatérő szentendrei virágtolvajt rögzítettek biztonsági kamerák a közelmúltban a városban. A férfi autóval ment virágot lopni éjjel, sőt még nappal is.

Nyisd ki a szemed! – keresztény filmnapok Szentendrén
Harmadik alkalommal rendezik meg pünkösdkor a Keresztelő Szent János Plébánia és a P’Art mozi a Nyisd ki a szemed! elnevezésű keresztény filmnapokat Szentendrén.

Szentendre és a Dunakanyar a legszebb - fotójáték
Gyönyörű, művészi, profi, érdekes és még számtalan jelző illik fotójátékunk résztvevő képeire! Érdemes megnézni a fotókat és jelentkezni is. A legtöbb szavazatot gyűjtő a Bükkös Hotel páratlan, kétszemélyes grillvacsoráját nyeri!

Bulifotóst keres az InfoSzentendre.hu

Szeretnél minden buliban ingyen ott lenni?
Ha szeretnél minden szentendrei és környékbeli bulin, koncerten ingyen ott lenni, akkor gyere hozzánk bulifotósnak! Nem kell mást tenned, mint emailben jelentkezni szerkesztőségünknél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben