Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Február 03. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

V-8 jubileum, ipari fejlesztés, gázolások, csalók – Heti hírek

V-8 jubileum, ipari fejlesztés, gázolások, csalók – Heti hírek

Új üzemcsarnok és munkahelyek a szentendrei ipari parkban… Megvan a 800.000. V-8-as vendég… Újabb átverés és egyre több a gyalogos gázolás Szentendrén… Megszűnt a forgalomkorlátozás a Szentendrei úton… Hírösszefoglaló

Új üzemcsarnok és munkahelyek a szentendrei ipari parkban
Új, műanyag nyílászárókat gyártó üzemcsarnokot, valamint a termékeket is ismertető bemutatótermet épített a szentendrei ipari parkban az ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft, mely ezzel új munkahelyeket is teremtett.

V-8: megvan a 800.000 vendég – jubileumi ajándék
Túl a 800 ezer vendégen a szentendrei V-8. Szerda délután jubilált az uszoda és szabadidőközpont Andreszné Sudár Nórának köszönhetően, aki három kislányával érkezett. Az alkalomból egy éves bérlet a nyereménye.

V-8: megvan a 800.000 vendég – jubileumi ajándék - Szentendre

Szentendrei iskolák az ország 100 legjobbjai közt
Az ország 100 legjobb gimnáziuma és szakközépiskolája között szerepel a Szentendrei Református Gimnázium és a Szentendrei Ferences Gimnázium, ez derült ki a HVG Rangsor 2014 című kiadványából.

Újabb átverés és egyre több a gyalogos gázolás Szentendrén
Ismét trükkösök vertek át egy idős asszonyt Szentendrén a közelmúltban, közölte a rendőrség. A szentendrei kapitányság havi hírleveléből ráadásul kiderül idén már öt gyalogost gázoltak el a városban.

Együtt italoztak, majd verekedtek és kirabolta
Vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást a szentendrei rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki még tavaly ősszel verte meg és rabolta ki italozás után cimboráját.

Minden nap más szülő – akcióban az iskola rendőre Izbégen
A Szentendrei Rendőrkapitányság körzeti megbízottjának ötlete alapján jött létre a „Minden nap más szülő” elnevezésű program a szentendrei Izbégi Általános Iskolában.

Minden nap más szülő – akcióban az iskola rendőre Izbégen - Szentendre

Telefonos közvélemény-kutatás Szentendrén – vigyázzunk a csalókkal!
Telefonos lakossági igény- és elégedettségmérés zajlik Szentendrén az önkormányzat megbízásából. A hivatal szerint azonban ezt megpróbálják kihasználni ál-közvéleménykutatók.

Megszűnt a forgalomkorlátozás a Szentendrei úton – de még lesz
Megszűnik a forgalomkorlátozás Budapesten a Szentendrei úton az esztergomi vasútvonal felüljárójánál - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) múlt pénteken az MTI-vel.

Támogassuk az Árvácskát!
Segítsük idén is a jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.