Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Április 14. 08:16, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Választás végeredmény, óriás bárány, egészségnap – Heti hírek

Választás végeredmény, óriás bárány, egészségnap – Heti hírek

Megvan 100 százalékos feldolgozottsággal a választási eredmény Szentendrén... 4 méter magas bárányszobor a Skanzenben... Újra Bükkös parti nagytakarítás... Nagypapák vitája - vasvillával fenyegetett... Hírösszefoglaló

Választás Szentendre: 100 százalékos feldolgozottság - Eredmény
Hadházy Sándor, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje nyert Pest megye 3. választókerületében (Szentendre) a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékos feldolgozottságnál.

Ismét Egészségnap a V-8-ban: ingyenes szűrések, tanácsok
Ingyenes szűrések, orvosi tanácsok, egészséges élelmiszerek vására, egyebek közt ezek várják majd az érdeklődőket a V-8 április 26-ai Egészségnapján.

Kincskeresés, Húsvét és Szent György ünnepe a Skanzenben
Kincskeresés, Húsvét és Szent György ünnepe, valamint számos hagyomány és színes program, mindezekkel készül Húsvétra a Skanzen. Programajánló!

Óriási, 4 méter magas bárányszobor a Skanzenben – VIDEÓVAL

Óriási, 4 méter magas bárányszobor a Skanzenben – VIDEÓVAL
Péntektől egy óriási bárány szobor fogadja a Skanzenbe látogatókat, a múzeum bejárati épülete előtt ugyanis Szőke Gábor Miklós szobrászművész alkotása látható.

Újra Bükkös parti tavaszi nagytakarítás és családi nap
Hamarosan ismét tavaszi nagytakarításra kerül sor a Bükkös parton, április 26-án, a Föld Napja alkalmából idén is akciót rendez a Bükkös-partiak Baráti Köre Egyesület.

Vascsővel és késsel rontottak egymásnak
Az egyik férfi vascsővel támadott a másikra, míg az védekezésből hasba szúrta egy zsebkéssel, mindez a közelmúltban Pomázon történt.

Nagypapák vitája - vasvillával fenyegette szomszédját
Vádemelést javasol a rendőrség abban a budakalászi ügyben, mely során két nagypapa szólalkozott össze az egyikük unokáinak hangoskodása miatt. A vitában előkerült egy vasvilla, ezért rendőrségi ügy lett.

Oldalára borult egy kosaras kocsi Budakalásznál – üzemanyagfolyás, félpályás lezárás
Üzemanyag folyt a 11-es útra az M0-s felhajtójánál, miután szerdán az oldalára borult egy kosaras autó Budakalásznál. A baleset miatt félpályás útlezárás volt a Megyeri hídon.

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb cégnépszerűsítés Szentendrén és a térségben - infoszentendre.hu

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb cégnépszerűsítés Szentendrén és a térségben
A leghatékonyabb és a leggazdaságosabb online cégnépszerűsítő megjelenést kínálja az InfoSzentendre.hu. Legyen partnerünk egy évre havi 3333 forintért! Most ajándék képes hirdetést is adunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.