Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Február 23. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

HÉV-kimaradások, energetikai pályázat, szupertraffik – Heti Hírek

HÉV-kimaradások, energetikai pályázat, szupertraffik – Heti Hírek

Energetikai pályázatok Szentendrén. Szombattól szakaszosan nem jár a szentendrei HÉV. Már bevetésen a szupertraffik. Éjszakai wellness és Nőnap a V-8-ban. Ki fut a nő után – programajánló. Hírösszefoglaló!

Tízmillió a Dunyhában – energetikai pályázatok Szentendrén
Tízmilliós keretet biztosít energetikai épület-felújítás ösztönzésére és megvalósítására a szentendrei önkormányzat. A Dunyha program vissza nem térítendő támogatásaira a társasházak, lakásszövetkezetek pályázhatnak.

Szombattól szakaszosan nem jár a szentendrei HÉV
A szentendrei HÉV helyett pótlóbusz viszi az utasokat hétfőtől március 13-áig a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között.

Már bevetésen a szupertraffik
A gyorshajtás mellett más szabálysértéseket is rögzítenek a rendőrség új traffipaxai, melyeket a napokban már bevetett a rendőrség Pest megyében is.

2 hét – 26 000 vélemény lezárult a Párbeszéd Szentendréért kérdőíves konzultáció
A Szentendrei Önkormányzatnál január 28-ig várták a Párbeszéd Szentendréért című lakossági felmérés kitöltött kérdőíveit. Előzetes eredmények!

Éjszakai wellness és Nőnap a V-8-ban

Éjszakai wellness és Nőnap a V-8-ban
Éjszakai wellnesst és Nőnapot tart a V-8! Különleges böjti éjszakai wellnesst rendez a V-8 február 27-én! Március 8-án pedig Nőnap alkalmából ingyenesen vehetik igénybe a V-8 wellness szolgáltatásait a hölgy vendégek!

Ki fut a nő után - programajánló
Újabb színdarabbal várja a közönséget február 28-án, szombaton, 18 órakor a szentendrei PMK-ban az Ivancsics Ilona és Színtársai társulat.

Nem sikerült a kosaras bravúr a listavezető ellen
Nagyarányú siker után múlt hétvégén nagy különbséggel vesztett a Szentendrei Kosárlabda SE felnőtt NB II-es csapata. A fiúk ezúttal a listavezetőt fogadták.

Dunabogdányi idős asszonyt bántalmazott egy rabló
Idős asszonyt rabolt ki és bántalmazott Dunabogdányban még tavaly ősszel egy férfi. A rendőrség elkapta a gyanúsítottat, aki hamarosan a bíróság előtt is felelhet tettéért.

Elhunyt a híres pomázi prímás
Életének 73. életévében szerdán este elhunyt Horváth Zsuzsa prímás, a 100 Tagú Cigányzenekar tagja, a Rajkó Zenekar egyik alapítója - közölte a család csütörtökön az MTI-vel.

Még több InfoSzentendre.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: