Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

Köd, csúszós út és akár ónos eső – ez vár ránk ma
2013. Január 29. 08:18, kedd | Helyi

Köd, csúszós út és akár ónos eső – ez vár ránk ma

Ködös, párás a reggel a megye nagy részén, a látótávolság helyenként jelentősen lecsökkent. A nedves útburkolaton fokozott óvatossággal közlekedjenek, külterületen előfordulhatnak lefagyások.

Újabb hó, újra csúszós utak
2013. Január 28. 07:57, hétfő | Helyi

Újabb hó, újra csúszós utak

Helyenként ismét havazik megyénkben, így a főutak ismét nedvesek, a fagypont alatti hőmérséklet miatt főként külterületen jegesek, csúszósak. Baleset egyelőre nem akadályozza a forgalmat.

Majd hetvenmilliós fejlesztés a megye útjain – jutott Szentendrére is
2013. Január 22. 08:08, kedd | Helyi

Majd hetvenmilliós fejlesztés a megye útjain – jutott Szentendrére is

Több mint 67 millió forintos forgalomtechnikai beruházást hajtott végre a Közútkezelő a megyében 2012 végén. Többek között webkamerákat, gyalogosérzékelőket telepítettek és energiatakarékos LED izzókat helyeztek üzembe.

Villogó lámpák, latyak – óvatosan Szentendrén is
2013. Január 15. 08:14, kedd | Helyi

Villogó lámpák, latyak – óvatosan Szentendrén is

A hókotrás és sózásnak valamint az időjárásnak köszönhetően mára már lényegesen jobbak a szentendrei utak, mint hétfőn. A 11-es út jelenleg is latyakos, viszont nincs lefagyva, így nem csúszik.

Elszabadult lovak vágtáztak az autók között
2013. Január 03. 10:23, csütörtök | Helyi

Elszabadult lovak vágtáztak az autók között

Két ló is elszabadult szilveszter napján a Nagymaros és Kismaros közötti főúton, az autósok pedig lassítás nélkül előzgették a megijesztett állatokat. A szakemberek szerint ilyen esetben lassítani kell vagy megállni.

Kísérleti forgalomszabályozás Szentendre felől a 11-es főúton
2013. Január 02. 10:34, szerda | Helyi

Kísérleti forgalomszabályozás Szentendre felől a 11-es főúton

Kísérleti jelleggel új forgalomtechnikai megoldást vezetett be a közútkezelő Szentendre felől a 11-es főút M0-ás csomópontjának körforgalmánál. A cipzár-elv alkalmazásától a társaság a torlódások mérséklődését várja.

2012. December 20. 13:55, csütörtök | Helyi

Forgalmi lámpacserék a 11-es úton

Több helyen is cserélik a forgalmi lámpákat a 11-es úton a közút munkatársai Szentendrén, így több kereszteződésnél is kisebb forgalmi torlódásra számíthatnak az autósok, akiknek emiatt nagyobb figyelemmel kell vezetni.

2012. December 18. 08:49, kedd | Helyi

Egyre nagyobb a forgalom az utakon

Tegnap is történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a megyében, ezért a rendőrség fokozott figyelemre kéri az autósokat. A hatóság szerint a figyelmetlenség a balesetek egyik fő oka.

2012. December 18. 08:35, kedd | Helyi

Baleset miatt lezárták tegnap a 11-es utat

Két autó ütközött össze hétfőn a 11-es úton Szentendre külterületén, az eset miatt pedig a rendőrség lezárta a főutat. Az ütközésben ketten sérültek meg könnyebben.

2012. December 12. 08:14, szerda | Helyi

Kisebb forgalmi káosz Szentendrén

Több forgalmi dugó is kialakult ma, szerda reggel Szentendrén a 11-es úton. A Szentlászlói úti kereszteződésnél egy autó robbant le, ez okoz torlódást, de Budapest felé is áll a sor egy balesetnek köszönhetően.

2012. December 09. 10:00, vasárnap | Helyi

Újabb havazás, hóátfúvások az utakon – takarít a közútkezelő

Akár hóátfúvások is nehezíthetik a közlekedést a napokban, a meteorológusok szerint újabb havazás érkezhet. Az utakon komoly nehézséget okozhat az időjárás, a közútkezelő azonban folyamatosan végzi a sikosságmentesítést.

2012. December 07. 10:03, péntek | Helyi

Halálos baleset Szentendrén

Halálos baleset történt Szentendrén a Római sánc úton csütörtökön, egy robogós férfi esett el motorjával a csúszós út miatt.