Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Október 21. 09:53, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Aknába esett póni, sorozatbetörők, szökő kábszeres – Heti hírek

Aknába esett póni, sorozatbetörők, szökő kábszeres – Heti hírek

Vízóraaknába esett egy póniló Szentendrén… Rendőrkézen három fiatal sorozatbetörő… Szökés közben fogtak el egy kábítószert termesztő férfit… Szentendrei kitüntetett építész is Prima Primissima jelölt… Hírösszefoglaló

Vízóraaknába esett egy póniló Szentendrén
Vízóraaknába esett pónilóhoz riasztották a tűzoltókat a szentendrei Pannónia utcába vasárnap délben, az állatot kimentették - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivője az MTI-vel.

Rendőrkézen három szentendrei fiatal sorozatbetörő
Három fiatal férfit hallgattak ki gyanúsítottként a szentendrei rendőrök, miután betörtek egy dunabogdányi hétvégi házba a közelmúltban.

Szökés közben fogtak el egy kábítószert termesztő férfit Tahitótfalun
Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy 31 éves tahitótfalui férfi ingatlanján, ahonnan a tulajdonos a házkutatás közben szökni próbált, de elfogták – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Megszólalt a Szentendrei Református Gimnázium új orgonája – miniszteri avatás
Ünnepi koncerttel avatták fel szombaton a Szentendrei Református Gimnázium új orgonáját. Az eseményen köszöntő beszédet mondott Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.

Szentendrei kitüntetett építész is Prima Primissima jelölt – szavazzunk!

Szentendrei kitüntetett építész is Prima Primissima jelölt – szavazzunk!
A magyar építészet és építőművészet kategóriában a szentendrei Golda János is jelölt az idei Prima Primissima díj kiírásában. Zajlik a közönségszavazás, mi is voksoljunk!

Idén is lesz Adventi rendezvénysorozat – várják a jelentkezőket
Idén is megszervezi az Adventtől Vízkeresztig Szentendrén című rendezvénysorozatot és kirakodóvásárt a Szentendrei TDM Kft. és a Szentendrei Kulturális Kft. Várják a programokba bekapcsolódók és vásározók jelentkezését.

Óriási sikerrel indult a szentendrei színházi évad – jön a következő darab
Eddigi legsikeresebb szentendrei évadját kezdte Ivancsics Ilona színtársulata, mely hamarosan a Komáromi Jókai Színházzal, a Magyar Zombi című zenés vígjátékkal várja a közönséget a Pest Megyei Könyvtárba.

Október végéig kedvezményes bérletek a V-8-ban
Kedvezményes áron lehet megvásárolni október 14 és október 31 között az éves uszoda illetve wellness bérleteket a szentendrei V-8-ban.

Megvan játékunk győztese! Nyereménye egy fergeteges V-8-as felajánlás!

Megvan játékunk győztese! Nyereménye egy fergeteges V-8-as felajánlás!
Kié a legjobb fesztiválfotó – ezzel a címmel hirdettünk játékot egy hónapja. A versengésnek megvan a győztese, aki a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont fergeteges ajándékát nyerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 14:32, péntek | PR

Raktár bérlés az agglomerációban – gördülékeny áruforgalom bárhonnan

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára a siker egyik legfontosabb alappillére az azonnal hozzáférhető árukészlet.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).