Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2015. Március 30. 07:34, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Háztűz, csaló, komposztálás – Heti hírek

Háztűz, csaló, komposztálás – Heti hírek

Ingyenes komposztálási program indul. Kigyulladt egy családi ház Pomázon. Álközműves csalót keres a szentendrei rendőrség. Plébánost vert a garázda. Szentendrei is a legnépszerűbb húsvéti úti célok közt. Hírösszefoglaló!

Komposztál Szentendre is - ingyenes program indul
Égetés helyett komposztálásra szólítja fel Szentendre vezetése a helyieket. Az önkormányzat ennek elősegítésére programot is hirdet, mely során ingyenes komposztáló edényeket igényelhetnek a kerttulajdonosok.

Kigyulladt egy családi ház Pomázon
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tetőtér-beépítéses családi ház tetőszerkezete Pomázon szombaton. Az oltásban a szentendrei tűzoltók is részt vettek.

Álközműves csalót keres a szentendrei rendőrség - GRAFIKÁVAL
Az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát egy férfi Pomázon, és így vert át egy idős áldozatot, akitől 200 ezer forintot csalt ki. Az ismeretlen tettes azonosításához kérik a lakosság segítségét a rendőrök.

Plébánost vert a garázda – keresi a szentendrei rendőrség
Többször megütötte és megrúgta a tahitótfalui plébánost egy férfi Szentendrén a közelmúltban. A rendőrség keresi az elkövetőt, akinek felkutatásában a térfigyelő kamera felvételei is segíthetnek.

Szentendrei gyilkosság - A kórházi ágyánál helyezték előzetes letartóztatásba a gyanúsítottat
Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint megölt egy 42 éves szentendrei nőt a közelmúltban.

Szentendrei is a legnépszerűbb húsvéti úti célok közt
A trivago.hu utazási oldal a közelgő ünnep alkalmából összeállított egy toplistát a legjobb húsvéti úti célokról vidéken, az 5 város hagyományőrző programjaival, kulturális látnivalóival vívta ki magának az elismerést.

Egy százalék a szentendrei kosarasoknak
Május 20-ig minden magánszemélynek be kell nyújtania SZJA bevallását. A bevallással együtt idén is mindenkinek lehetősége van arra, hogy a fizetendő adójának 1 százalékát felajánlja az arra jogosult szervezeteknek.

Tavaszi zsongás a V-8-ban
Tavaszi zsongás, kikeleti felfrissülés, éjszakai wellness - mindezt kínálja április 10-én a V-8.

Még több InfoSzentendre.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 14:32, péntek | PR

Raktár bérlés az agglomerációban – gördülékeny áruforgalom bárhonnan

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára a siker egyik legfontosabb alappillére az azonnal hozzáférhető árukészlet.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).