Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Március 17. 09:02, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Újabb Kossuth-díj, Tavaszi Fesztivál, támadás, rablás, fenyegetés – Heti hírek

Újabb Kossuth-díj, Tavaszi Fesztivál, támadás, rablás, fenyegetés – Heti hírek

Kossuth-díjas a Vujicsics együttes… Elkezdődött a Tavaszi Fesztivál… Késsel támadt volt élettársára egy szentendrei nő… Dugók a Szentendrei úton… Átverés a legcsodásabb lista Szentendrével… Háztűz… Hírösszefoglaló

Kossuth-díjas a Vujicsics együttes: nem csupán éltetni akartuk a hagyományt
…hanem azt akartuk, hogy a kis falvak zenéje mindenki számára befogadhatóvá váljon - mondta el az MTI-nek Eredics Gábor, a Vujicsics Együttes vezetője, amelynek tagjai pénteken megosztott Kossuth-díjat vehettek át.

Kossuth-díjas a Vujicsics együttes: nem csupán éltetni akartuk a hagyományt

Tavaszi Fesztiválon jubilál a Szentendre Táncegyüttes
Jubileumi gálaműsorral ünnepli 30 éves fennállását a Szentendre Táncegyüttes, mely idén a Szentendrei Tavaszi Fesztivál programjai között, március 22-én mutatja be az elmúlt három évtized legszebb koreográfiáit.

Késsel támadt volt élettársára egy szentendrei nő
Késsel támadt volt élettársára egy 31 éves szentendrei nő a közelmúltban, aki végül nem a kést használta, hanem egy gyerekjátékkal vágta orrba a sértette.

Rablás, fenyegetés, cserbenhagyás – vádemelések sorát javasolja a szentendrei rendőrség
Vádemelések sorát tette meg a minap a szentendrei rendőrkapitányság, az egyenruhások ugyanis jó pár ügyet is lezártak. A gyanúsítottakra hamarosan a bírósági tárgyalás vár.

Dugók a Szentendrei úton – sávlezárások hétfőtől
Ideiglenesen lezárják hétfőtől a Szentendrei út egy-egy sávját a vasúti hídnál a Budapest-Esztergom vasútvonal felújítása miatt - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-vel csütörtökön.

Átverés a legcsodásabb magyar helyek listája Szentendrével
A világ egyik leglátogatottabb oldala szerint Szentendre Magyarország 13. legcsodálatosabb helye, írtuk a közelmúltban. Azóta kiderült, a lista egy magyar újságíró kreálmánya, hogy ezzel tesztelje a hazai sajtó reakcióját.

Átverés a legcsodásabb magyar helyek listája Szentendrével

Emléktúra és átadó - megújult a kőhegyi menedékház
Emléktúrával egybekötött tiszteletadás mellett átadták szombaton a mintegy 50 millió forintból felújított szentendrei kőhegyi menedékházat - tájékoztatta a Pilisi Parkerdő Zrt. az MTI-t.

Tűz Szentendrén – sorház gyulladt ki
Tűz ütött ki múlt hétfőn kora délután Szentendrén az Ady Endre úton, ahol a lánglovagoknak egy elhagyott sorháznál kellett a tüzet eloltaniuk. Az épület mintegy száz méter hosszan és tíz méter szélesen égett.

Előzzük meg a szabadtéri tüzeket! – Hogyan és hol tüzelhetünk?
A szabadterületi tüzek tavaly jellemzően települések külterületein, műveletlen, elhanyagolt, gondozatlan földterületeken keletkeztek. Az enyhe és csapadékszegény telet követően meg-emelkedett a szabadtéri tüzek száma.

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb cégnépszerűsítés Szentendrén és a térségben

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb cégnépszerűsítés Szentendrén és a térségben
A leghatékonyabb és a leggazdaságosabb online cégnépszerűsítő megjelenést kínálja az InfoSzentendre.hu. Legyen partnerünk egy évre havi 3333 forintért! Most ajándék képes hirdetést is adunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 14:32, péntek | PR

Raktár bérlés az agglomerációban – gördülékeny áruforgalom bárhonnan

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára a siker egyik legfontosabb alappillére az azonnal hozzáférhető árukészlet.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).