Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. November 10. 08:59, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Város-átvilágítás, V-8 Kupa, veszélyes anyagok – Heti Hírek

Város-átvilágítás, V-8 Kupa, veszélyes anyagok – Heti Hírek

Átvilágítja Szentendrét az új polgármester. Főiskolai kancellár lesz Dietz Ferenc volt polgármester. Idén is V-8 Kupa. Veszélyes anyagot tartalmazó hordókat találtak Szigetmonostoron. Hírösszefoglaló!

Átvilágítja Szentendrét az új polgármester
A szentendrei városvezetés legfontosabb feladata a 2013. decemberi ülésen elhalasztott, a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközponttal is kapcsolatos adósság-elszámolás újra napirendre tűzése lesz és a város átvilágítása.

Főiskolai kancellár lesz Dietz Ferenc volt polgármester
A Budapesti Gazdasági Főiskola kancellárja lesz Dietz Ferenc, Szentendre korábbi polgármestere az intézmény pénzügyi menedzselését végzi majd.

Idén is V-8 Kupa – nyeremény felajánlásokat vár a V-8
Idén is, immár ötödik alkalommal rendezi meg november 15-16-án a V-8 Kupa Integrált Úszóversenyt a V-8, mely nyertesek megajándékozásában felajánlásokban kéri a segítséget!

Idén is V-8 Kupa – nyeremény felajánlásokat vár a V-8

Veszélyes anyagot tartalmazó hordókat találtak Szigetmonostoron
Az elsődleges gyanúnak megfelelően valóban egészségre káros nátrium-hidroxid van abban a három hordóban, amelyet péntek dél körül találtak Szigetmonostor külterületén.

Turistákat mentettek nemrégiben a Rám-szakadéknál
Eltévedt és nem találta a visszautat Dömösre két kiránduló a közelmúltban a Rám-szakadéknál. Rendőrök és a parkerdő munkatársa segített végül nekik.

Bemutatkozik Szentendre drogprevenciós tanácsadója
A fiatalok kábítószer-fogyasztásának megelőzése érdekében a családokat hívja segítségül a rendőrség a kábítószer-bűnözés elleni harcban Szentendrén is. Bemutatkozik a város drogprevenciós tanácsadója, Botos Adrienn.

Vetélkedő csak nyertesekkel – Az én Szentendrém
Lezárult Az én Szentendrém helytörténeti vetélkedő a közelmúltban. A megmérettetésen az első helyen Szalontay Rudolf Zoltán, a másodikon Klein László, a harmadikon Filó Magdolna végzett.

Light food és dietetikus tanácsadás Szentendrén a Bibione Cafféban

Light food és dietetikus tanácsadás Szentendrén a Bibione Cafféban
A megszokott minőségi kínálaton kívül Szentendrén egyedülálló módon csökkentett zsír és szénhidrát tartalmú, rostokban gazdag Light food ételekkel és dietetikus tanácsadással is várja vendégeit a Bibione Caffé.

Még több InfoSzentendre.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.