Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. November 10. 08:59, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Város-átvilágítás, V-8 Kupa, veszélyes anyagok – Heti Hírek

Város-átvilágítás, V-8 Kupa, veszélyes anyagok – Heti Hírek

Átvilágítja Szentendrét az új polgármester. Főiskolai kancellár lesz Dietz Ferenc volt polgármester. Idén is V-8 Kupa. Veszélyes anyagot tartalmazó hordókat találtak Szigetmonostoron. Hírösszefoglaló!

Átvilágítja Szentendrét az új polgármester
A szentendrei városvezetés legfontosabb feladata a 2013. decemberi ülésen elhalasztott, a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközponttal is kapcsolatos adósság-elszámolás újra napirendre tűzése lesz és a város átvilágítása.

Főiskolai kancellár lesz Dietz Ferenc volt polgármester
A Budapesti Gazdasági Főiskola kancellárja lesz Dietz Ferenc, Szentendre korábbi polgármestere az intézmény pénzügyi menedzselését végzi majd.

Idén is V-8 Kupa – nyeremény felajánlásokat vár a V-8
Idén is, immár ötödik alkalommal rendezi meg november 15-16-án a V-8 Kupa Integrált Úszóversenyt a V-8, mely nyertesek megajándékozásában felajánlásokban kéri a segítséget!

Idén is V-8 Kupa – nyeremény felajánlásokat vár a V-8

Veszélyes anyagot tartalmazó hordókat találtak Szigetmonostoron
Az elsődleges gyanúnak megfelelően valóban egészségre káros nátrium-hidroxid van abban a három hordóban, amelyet péntek dél körül találtak Szigetmonostor külterületén.

Turistákat mentettek nemrégiben a Rám-szakadéknál
Eltévedt és nem találta a visszautat Dömösre két kiránduló a közelmúltban a Rám-szakadéknál. Rendőrök és a parkerdő munkatársa segített végül nekik.

Bemutatkozik Szentendre drogprevenciós tanácsadója
A fiatalok kábítószer-fogyasztásának megelőzése érdekében a családokat hívja segítségül a rendőrség a kábítószer-bűnözés elleni harcban Szentendrén is. Bemutatkozik a város drogprevenciós tanácsadója, Botos Adrienn.

Vetélkedő csak nyertesekkel – Az én Szentendrém
Lezárult Az én Szentendrém helytörténeti vetélkedő a közelmúltban. A megmérettetésen az első helyen Szalontay Rudolf Zoltán, a másodikon Klein László, a harmadikon Filó Magdolna végzett.

Light food és dietetikus tanácsadás Szentendrén a Bibione Cafféban

Light food és dietetikus tanácsadás Szentendrén a Bibione Cafféban
A megszokott minőségi kínálaton kívül Szentendrén egyedülálló módon csökkentett zsír és szénhidrát tartalmú, rostokban gazdag Light food ételekkel és dietetikus tanácsadással is várja vendégeit a Bibione Caffé.

Még több InfoSzentendre.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet