Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

Országos példa a szentendrei gazdálkodás
2013. Január 22. 08:50, kedd | Helyi

Országos példa a szentendrei gazdálkodás

Szentendre költségvetésének rendbe tétele, a város reorganizációja lehetne a minta az ország több gazdaságilag bajba jutott településének, így lehetne összegezni a Pénzkérdés blog szakértőinek hétfői fejtegetését.

Hutter Jánosné Zebegény új polgármestere
2013. Január 07. 08:06, hétfő | Belföld

Hutter Jánosné Zebegény új polgármestere

A független Hutter Jánosnét választották polgármesternek a Pest megyei Zebegényben, ahol az új képviselő-testület összetételéről is döntött a lakosság az időközi önkormányzati választáson vasárnap.

Polgármestert és képviselő-testületet választanak vasárnap Zebegényben
2013. Január 05. 07:00, szombat | Belföld

Polgármestert és képviselő-testületet választanak vasárnap Zebegényben

Időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap Zebegényben, mert a képviselő-testület tavaly ősszel feloszlatta magát. A polgármesteri posztért négyen, a hat képviselői mandátumért tizenketten indulnak - közölte a község jegyz

2012. December 21. 09:17, péntek | Helyi

Elhunyt Kiss Károly képviselő

Elhunyt tegnap hajnalban hosszas betegség után Kiss Károly Püspökmajor önkormányzati képviselője.

2012. December 05. 08:55, szerda | Helyi

Új adó és alpolgármesteri eskü Szentendrén

Letette az esküt rendkívüli testületi ülésen Szentendre új gazdasági alpolgármestere a minap, a közgyűlésen a képviselők megválasztották a Kulturális Központ új ügyvezetőjét is és új adónemet vezetettek be a városban.

2012. November 29. 09:13, csütörtök | Helyi

Időközi képviselő-választás Budakalászon

Új önkormányzati képviselőt választanak vasárnap Budakalász 1-es számú egyéni választókerületében a szeptemberben összeférhetetlenség miatt lemondott fideszes Mányai Zoltán helyére.

2012. November 23. 09:20, péntek | Helyi

Civil Fórum Szentendrén

Szentendre önkormányzata Civil Fórumot rendez november 28-án, szerdán 17 órakor a Városháza dísztermébe, ahol több témában, így például a Központi Ügyfélszolgálatról is tájékozódhatnak az érdeklődők.

2012. November 22. 11:28, csütörtök | Helyi

Új ügyfélszolgálati iroda

Az új menedzsment szervezetben létrejött az „Ügyfélszolgálat iroda”, mint szervezeti egység. Helyileg a Dunakorzó 18. alatt működik.

2012. November 13. 10:30, kedd | Helyi

Polányi Sándor: „Szentendre kikerült az adósságcsapdából”

Polányi Sándor a távozó reorganizációs alpolgármester szerint Szentendre kikerült az adósságcsapdából, az újonnan kinevezett Budai Otília szakmai tapasztalataival felkészülten tudja majd irányítani a város pénzügyeit

2012. Október 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Sikeres volt a hirdetés, lezárult az alpolgármesteri pályázat

Újsághirdetésben kereste Szentendre gazdasági alpolgármesterét a közelmúltban, a város több gazdasági lapban is meghirdette a pozíciót. A pályázat a héten lezárult, a testület jövő héten dönt a kérdésben.

2012. Október 16. 08:00, kedd | Helyi

Megvan a költségvetés, 400 milliós hitelt kaphat Szentendre

Megkaphatja az önkormányzattal együttműködő banktól a 400 milliós igényelt hitelt Szentendre, miután a város képviselő-testülete elfogadta múlt héten a költségvetést.

2012. Október 08. 16:23, hétfő | Helyi

Gazdasági alpolgármester, nívódíj, pályázatok napirenden

Gazdasági alpolgármester, energiastratégiai és nívódíj pályázat, a Bolgár utcai parkoló, egyebek közt ezek szerepeltek a testület napirendjén a legutóbbi ülésen.